ОВЕН (21.03 – 19.04)Динамично 7-дневие, а като се добави и

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Динамично 7-дневие, а като се добави и
Коментари Харесай

Хороскоп за 9-15 февруари от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Динамично 7-дневие, а като се добави и изобилието от мотиви за празнуване – планирайте си доста деликатно времето. Доста Овни в понеделник следва да работят внимателно, имат шансове за облаги, само че и рисковете, изключително в екип, не са малко. От вторник до четвъртък е добре да разчистите някакви недостатъци в работата, новите ви задължения ще са плодоносни, но и малко по-трудни. Ще ви окуражи признателност на хора, на които помагате от сърце, а и остарели сътрудници ви ценят високо. За персонални неща си намерете подобаващия кръг.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
За вас 7-дневието не е леко, би трябвало да бъдете доста бдителни при обвързване в партньорства, при споразумяване на общи финансови неща. Телците да се държат настрани от хора, които подценяват писани и неписани правила. Уикендът носи много разногласия, и в идващите ще бягате от такива тематики, срядата е и уморителна, и притеснителна. В четвъртък изберете сред по-самостоятелна изява и други сътрудници. Петък е за път и изследване на нова информация, не са изключени раздели, само че в случай че сте посели положително семе – ще дочакате добър плод.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Предстоящите 7 дни просто летят и в деловата сфера, и при споразумяване на персонални каузи, а като се прибавят и куп празнични мотиви... От уикенда още Близнаците да си наложат режим, и килца се натрупат, и глътка им се отваря. В понеделник пречките ги подтикват да търсят услуги, съдружници, от вторник до четвъртък имат сила за преуспяването на цялостен екип. Добре е да не се претоварвате, а и да намерите компромис за разногласия с отдавнашни съперници. Не всички от знака ще протегнат ръка за помиряване. Необвързаните да не се хвърлят в случки...
РАК (21.06 – 21.07)
Периодът е динамичен, обрисуват се промени, евентуално е вие да ги желаете или да сте ги подготвили. Влюбените могат да открият у себе си и у избраника си позитивни качества, които да създадат връзката им по-здрава и щастлива. В работата за Раците ще има повече и по-отговорни задания, от понеделник – и шансове за приходи. Бъдете деликатни с околните – до четвъртък можете да ги ободрите, да им дарите чудесни мигове за отдих и развлечения. Това не понижава деловите ви старания, а сте бдителни за изненади, няма по какъв начин без такива.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
През тези 7 дни се заредете с самообладание и здравомислие, въпреки че несъмнено ви се ще да се хвърлите в борби за реализиране на деловите си планове. Лъвовете до четвъртък ще следват непознати хрумвания, от тях също могат да извлекат изгода, в случай че проявят еластичност, такт. В понеделник се отворете за другарство, припомняйте остарели хрумвания и ангажименти. Във вторник се товарите с куп задания, за положителното и на близки е. От сряда контролирайте упоритостите си, не за всички цели е време, а и силите ви не са безкрайни. В любовта не допускайте самозаблуди като в миналото.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Хубав интервал, евентуално е възприятието ви за задоволство в деловата и персоналната сфера да идва от преодолените спънки, а и от постигнатото единодушие по значими въпроси. През уикенда Девите да бъдат по-грижовни към тонуса си, чакат ги куп задания. В понеделник сте удовлетворени от постигнатото, само че няма да афиширате това пред близките. Във вторник-сряда поемете и от отговорностите на сътрудници и близки, след това избягвайте разногласия, а и увещание за приноса си. В любовта има различия, само че намирате решението, с което връзката ви провокира възхита.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Това 7-дневие носи куп настоятелен и персонални задания, само че вие сте мобилизирани и ще се справите с отговорностите. От уикенда Везните усещат прилив на сили, да внимават да не избият в разногласия с близки, познати и сътрудници, вторник и сряда са напрегнати. Просто заложете на присъщия си такт и на примирителност, по този начин всичко ще се развие по добър метод. За Свети Валентин може да си доставите огромна наслада, поемате самодейността в любовта в свои ръце, уреждате значими въпроси или най-малко ги задвижвате. Скромност и суровост ви придават мощен сексапил.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
За вас 7 уморителни дни, още от събота се погрижете за тонуса си, помъчете се да привлечете поддръжка и схващане от по-близки. Доста Скорпиони ще се спъват в тези проблеми до сряда, в ред случаи може да повторят остарели неточности, само че и в работата, и в персонален проект напъните им са упорити, поредни и откровени, тъй че ще отбележат добър процес. От Свети Валентин се радвате на по-хармонични връзки, дилемите потръгнат, някъде и с помощ от родственици и другари, облаги и покачване се обрисуват. Вие към този момент сте наясно с нещата...
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Напрегнат интервал за вас, имате куп хрумвания и ви се ще да ги видите осъществени тъкмо в този момент, само че надали може да стане толкоз бързо. Част от Стрелците да си изяснят значими елементи, в понеделник вероятно са за финанси, във вторник за помощници, организация на начинанията. От сряда сте подготвени да спорите, само че бързо ще разберете, че няма смисъл, по-добре помолете за епизодични услуги. Петък е тежък, а вие поемате нови и нови задължения. Бъдете грижовни към тонуса си. Все още не е миг за огромните любовни и житейски откровения.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
През идващите дни умишлено издигнете стена сред себе си и близките, не желаете да ви въздействат в персонални неща, а в работата има куп проблеми за оправяне. Козирозите ще поддържат отмерено движение, само че дали са задоволително бдителни? Едни се въодушевяват бързо от шансове за триумф и облаги, втори подценяват обстановки, предупреждаващи за вреди. В понеделник се товарите и с непознатите отговорности, след това малко залитате по финансови изгоди, а резултатите ще се множат с упорити усилия. Помирите ли се с обичан, загърбвате предишното...
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Динамична седмица, ще упорствате по проекта си, само че дръжте и сметка за своите сили. Още през уикенда се преуморявате, нагърбвате се със задания на близки и познати. Водолеите да не споделят хрумвания за работа от понеделник. Някои хора в кръга им не заслужават доверие, други от знака пък да внимават за справедливи пречки, а и от критичността на близките ще боли. Във вторник сте подготвени да отговорите в същия звук, само че от сряда силата ви пораства, подреждате нещата лека бавно. За някои проблемите са в любовта, непознат съвет не им би трябвало в този момент.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Хубав интервал, а вие отделяте много време за близки и обичани, тъй че ще заздравите взаимоотношения, а и ще ги опазите от опити на интриганти да ви се месят. Някои Риби са имали настоятелен съмнения, от уикенда се ориентират към хора, с които делата им ще тръгнат. Е, има и други, които избират по-самостоятелни изяви, само че те с времето ще привлекат съидейници, помощ. В понеделник и вторник се радвате на постигнатото, срядата е за другарство, в четвъртък мобилизирате екипа си за триумфи. В петък забавете движение, отморете.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР