ОВЕН – Успехът ви е гарантиран само в случай, че

...
ОВЕН – Успехът ви е гарантиран само в случай, че
Коментари Харесай

Хороскопът за 30.06: Хубави промени за Стрелците, приключения очакват Близнаците

ОВЕН – Успехът ви е обезпечен единствено при положение, че съумеете да изберете вярно момента и да убедите обкръжението си в своята справедливост. Трудности могат да попречат на желанията ви. Не се опитвайте да действате от позиция на силата. Не се поддавайте на непознати препоръки – могат единствено да ви навредят. Разчитайте на интуицията си.

ТЕЛЕЦ – Запознанства и възобновени остарели връзки ще ви оказват помощ за реализиране на финансов триумф в ранния следобяд. Звездите предлагат да подновите работата си. Не губете оптимизмът и ентусиазмът си. Причината за професионалните ви проблеми е в нежеланието ви да се подчините на новите правила.

БЛИЗНАЦИ – В този ден ви чакат завършения, даже и на вашето работно място, които ви зареждат с нови сили. Отърсете се от неприятните мисли. Пътувайте. Стабилизирайте постигнатото. Проведете диалозите с началниците и сътрудниците си. Изслушайте предложенията им и се съгласете с тях, в случай че са във ваша изгода.

РАК – Работата ви спори, в случай че съумеете да забравите рецензията, която ви изнервя. Намерете най-краткия път към изясняване на проблемите във вашето семейство, с цел да не си навредите ненадейно и за вас самите, освен това поради роднински интриги. Изправете се против тях и не бягайте на вашето работно място, тъй като по този начин ще задълбочите споровете.

ЛЪВ – Днес сте щастливи от приходите, които получавате. Не бързайте да ги влагате в покупки или някаква активност. Разрешете проблемите си на работното място с починалото, без да повишавате звук. В настоятелен проект се предпазвайте от неточности. Видимата злоба на недоброжелатели и непредвидени трудности по пътя ви пречат на работата ви.

ДЕВА – Пазете се от контузии. Ще се наложи да се занимавате със фамилни проблеми, свързани с завещание. Не губете увереността и оптимизма си на вашето работно място и не се отхвърляйте от дилемите си. Раздразнителни сте и непрекъснато се заяждате. По-добре е добре да не обръщате внимание на забележките на сътрудниците си.

ВЕЗНИ – Ще си намерите нова доходна работа. Имате опция да обогатите знанията си. Очаквайте възстановяване на материалното положение, освен това от остарели задания, които през днешния ден сте решили да завършите. Не се разпилявайте в незначителни занимания. Денят е добър за инициативи. Следобед не размисляйте дълго дали да се съгласите на предложенията за взаимен бизнес.

СКОРПИОН – Не прекалявайте със стремежите си към нови запознанства, единствено тъй като сте решили да промените средата си. Ще изживеете доста разочарования, които ще се отразят и на качеството на работата ви. Звездите ви дават обещание триумф, само че зависи единствено от вас да не го отдалечите от пътя си. Ще си спечелите врагове, в случай че не коригирате държанието си.

СТРЕЛЕЦ – Радват ви удобни промени в персоналния или публичния живот. Не бъдете нетърпеливи и не допускайте вмешателство в живота ви, което може да е във ваша щета. Предложенията за нова работа са свързани с бъдещи компликации, които ще ви изненадат неприятно, тъй като имате други проекти за себе си и за идващите месеци.

КОЗИРОГ – Очакват ви обрати, за които не сте готови. Запазете успокоение и контролирайте обстановката, с цел да не ви докара до кардинални разлики с вашите настоятелен сътрудници и до повреждане на контрактуваните връзки. Бъдете инициативни и настойчиви. На работното си място не съсипвайте връзките си с управлението.

ВОДОЛЕЙ – Започва дълго предстоящият от вас и вашите близки нов, значим стадий от живота ви, които ще повлиява и тях. Постарайте се да не го пропилеете, а обмислете кариерното си израстване, професионалните си проекти, задачите, които би трябвало да осъществите до края на годината. Денят е удобен за сключване на настоятелен контракти и финансови документи.

РИБИ – Оформете значимите си финансови документи и не се вслушвайте в непознати препоръки, които ви вредят. Вечерта обърнете внимание на персоналният си живот и на децата си. На работното място бъдете виновни. Отношенията с деловите ви сътрудниците могат ненадейно да стигнат до задънена улица, без късмет да ги разрешите.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР