Овен – Скъпи Овни, през месец ноември всичко, което планирате,

...
Овен – Скъпи Овни, през месец ноември всичко, което планирате,
Коментари Харесай

Хороскоп за ноември - Топ новини

Овен – Скъпи Овни, през месец ноември всичко, което планирате, елементарно ще бъде изпълнено и ще почувствате в допълнение задоволство. Вие сте от тези хора, които се движат бързо и динамично към избрана посока, само че от време на време може да се наложи да забавите темпото и да отделите време на себе си. Трябва да си зададете някои значими въпроси и да намерите отговорите, с цел да можете да продължите напред. Понякога даже едно малко пътешестване ще ви помогне да си починете задоволително, а с помощта на него ще преоцените и мислите и настройките си.

Това ще бъде изменчив месец, цялостен с интензивни страсти. В работата ще срещнете някои спънки и компликации. Висящите проблеми ще изискват непрекъснато разрешаване. Планетарната конюнктура не наподобява да благоприятства незабавното им разрешаване. Останете съсредоточени и гъвкави, в случай че желаете да сте в положение да се справите. Внимавайте за нови благоприятни условия за пасивни потоци от приходи или шансове.

Бъдете деликатни към новите оферти. Палите се доста бързо, тъй че внимавайте с провокациите, които ще ви бъдат отправени. През този интервал ще можете да се концентрирайте върху значимите неща, които липсват в живота ни. Все отново имайте поради по-нематериални неща, които бихте оценили. Със сигурност бихте се зарадвали на повече деликатност, обич, добрина от хората и похвали от близките.

Любовните връзки може да не вървят толкоз безпрепятствено за вас, колкото би ви се желало. Ако сте оставили нещо необяснено в предишното, въпросът ще се върне в центъра на дебата. Ако цените връзката си с индивида, пробвайте се да поддържате баланс в връзките. Запитайте се за какво в действителност се разклаща лодката. Простете на всички хора, само че най-много на себе си. Продължете напред в живота и хванете ръката на колегата си по пътя към красиво и чисто бъдеще. Без предишното и на двама ви. Ако сте необвързани, отстоявайте правилата си, само че не поставяйте летвата прекомерно високо. Никой не е идеален и вие също имате своите неточности.

Телец – Скъпи Телци, този месец ще би трябвало да вземете значимо житейско решение. Не стойте на назад във времето и не позволявайте на другите да дефинират посоката и живота ви. Не забравяйте, че сте под позитивно звездно въздействие и затова няма неверен път, по който да поемете.

Първата половина на този месец ще изисква по-голяма работна ангажираност. Релаксацията ще концентрира вниманието ви върху проблемите, които са в действителност значими в живота ви и ще ви помогне да успокоите мозъка си. Това също ще има позитивен резултат върху вашето психическо здраве, а то би трябвало да бъде ваш приоритет през този месец. Не забравяйте, че здравият дух спи в крепко тяло. Ето за какво би трябвало да поддържате тялото си в добра физическа форма и не забравяйте за качествения сън и постоянния режим, което е доста значимо за вас в този момент. Опитайте се да поддържате диетата си под надзор този месец.

Вашите сътрудници не са безусловно ваши другари. Опитайте се да разделите персоналния и служебния си живот, в противоположен случай ще създадете неразрешими проблеми на работното си място. Не е нужно да се харесвате на всички. Избягвайте спонтанността, изключително във връзка с работата и взаимоотношенията. Опитайте се да бъдете ясни с хората, с които поддържате връзка, с цел да избегнете комплициране и катаклизми.

Звездите през този месец позитивно ще въздействат върху способността ви вътрешно да лекувате вашите проблеми, компликации и прочувствени разочарования. Несигурността и подозрението не са необикновени. Естествено е в някои моменти от живота и в някои направления да не знаете накъде да продължите. В любовния си живот ще преминете през разнообразни обстановки през месеца. Първоначално нещата ще са малко монотонни, само че след средата на месеца последователно ще се подобрят.

Близнаци – Скъпи Близнаци, през ноември вашите креативен качества ще бъдат нараснали и това ще ви направи проницателни, гъвкави и ефикасни. Ще можете да разпространявате проектите си, да осъществите контакти с значими хора и да вземете значими решения по отношение на идващите си стъпки. През този месец може даже да намерите сили да довършите нещо остаряло и да започнете нещо ново. Новите начала са желани и имат капацитет за предстоящ напредък и дълготрайност. Вече можете да поставите нови основи, където е належащо и да вземете значими решения, които ще дефинират хода на персоналния ви живот по-нататък. Във финансите бъдете по-внимателни, с цел да не изпразните бюджета си. Бъдете по-консервативни и харчете пари единствено за нужни неща.

След средата на месеца би трябвало да сте по-предпазливи и сдържани. Планетите ще ви донесат комплициране, тъй че контролирайте какво говорите и не се забърквайте в обстановки, които не ви засягат директно. Действайте по подобен метод, че вашите решения да не навредят на другите. Този месец инстинктът ви ще бъде толкоз мощен, че може да ви измъкне от неприятности на няколко пъти. Вие сами чувствате известна потребност от промяна и затова осъзнавате, че можете да действате по друг метод от преди.

Обърнете внимание на фамилните си връзки, с цел да балансирате атмосферата и да разсеете напрежението. Не пропускайте опцията да заздравите фамилните връзки, които са значими за цялостния витален баланс. Опитайте да експериментирате в любовния си живот и внесете нови хрумвания в спалнята си, които сътрудникът ви ще оцени високо. Този месец е съвършен за къси пътувания. Уикенд с половинката, на релаксиращо и зареждащо място, е доста добра концепция. Вашият любовен хороскоп през този месец предизвестява необвързаните и свободни представители на знака да бъдат по-активни в персонален проект.

Рак – Скъпи Раци, ноември ще бъде позитивен за вашия знак, носейки ви шанс и сила за реализиране на задачите ви. В началото на месеца бъдете малко внимателни и не се увличайте от прочувствените си пориви. Вашата прозорливост ще е нужна, с цел да вземете верни решения по въпроси, които засягат хода на вашите професионални или персонални проекти. Трябва да имате поради, че колкото по-добре управлявате нещата, толкоз по-плавни ще бъдат те в бъдеще. Вероятно ще се появят непредвидени положителни благоприятни условия.

Ако в последно време работата ви изтощава, извънредно време е да се отпуснете и да си вземете отмора. Понякога даже почивен ден преди уикенда ще ви помогне да се отпуснете изцяло. Един от вашите сътрудници не е приятелят, който си мислите. Той просто желае да ви очарова със сладки приказки, с цел да му кажете нещо, което би представлявало интерес за управлението. Финансите ви ще бъдат изправени пред известни усложнения.

Някои от вас от много време подценяват здравословните си проблеми. Този месец е повратна точка и доста значим за вашето здраве. Време е вашият доктор да направи всички проучвания, от които се нуждаете.

Този месец имате опция да работите с вътрешното си Аз и да се посветите интензивно на разбирането на възприятията и страстите си. Независимо дали става дума за дома, който сте основали, или за дома от детството си, това е време да се свържете с обичаните си хора. Само в случай че забравите всички неточности от предишното, единствено тогава ще се почувствате същински щастливи и уравновесени.

Ако сте необвързани, извънредно време е да продължите напред. Въпреки че може да не го осъзнавате, минали решения към момента управляват сегашното ви. Изчистването на силата ви от предишното в този момент е най-важната стъпка.

Лъв – Скъпи Лъвове, през ноември актуалното планетарно въздействие върху вашия знак носи интервал на безпорядък, само че и разрешаване на несъответствията. Пригответе се за нови провокации. Ще би трябвало да се адаптирате към обстановките, които са директен резултат от вашите минали дейности. Ще има дни, в които ще почувствате по-голямо напрежение и отговорностите може да са по-сложни за вас. Ако имате опция, най-добре ще е да не вземате значимо решение през този интервал. Вече сте затрупани със отговорности, не добавяйте нови и не затруднявайте себе си.

Сътрудничеството с другите ще ви помогне да постигнете задачите си. Ще има спор сред професионални ползи и фамилни проблеми. Отношенията ви с някои членове на фамилията или сътрудници евентуално ще претърпят прочут ужас. Трябва да балансирате нещата и да съумеете да деянията еднообразно внимание и в двете области, справяйки се с другите проблеми, които ще зародят. Вероятно ще усетите, че не е време за огромни промени.

През този месец има възможност да хванете всяка болест в зародиш. Ето за какво е извънредно значимо да наблюдавате тялото си и да си обърнете особено внимание. Планетните придвижвания демонстрират избрани затруднения, които ще обиден основно вътрешните ви органи.

В любовния ви живот планетите ще ви благоприятстват с позитивно въодушевление и ще ви дадат вероятност да намерите обич или да съживите забравени усеща. Обърнете задоволително внимание на колегата си. Не забравяйте да го ласкаете. Бъдете този/тази, който ще има повече самоконтрол и ще заобикаля по-големи спорове. Внесете малко равнодушие в всекидневието, нужна е релаксация. Ако сте необвързани, пригответе се за нова опция. Този месец ще ви даде късмет да започнете нова връзка.

Дева – Скъпи Деви, този месец ще се фокусирате най-вече върху вътрешните си проблеми. Ситуациите по някакъв метод ви предизвестяват, че сте закъснели по доста въпроси и че е време да се раздвижите. Вашата сила е на високо равнище, тъй че няма да имате проблеми да се справите с всичко. Някои обстановки изискват съвет от умел и приближен човек и сигурно помощ. Това е добър интервал, изключително за дотъкмяване на някои работи, които са били в застой.

Фактът, че Юпитер ще бъде в Риби за известно време несъмнено е добра вест за вас, защото още веднъж ще видите шанса да съпътства доста от вашите инициативи. Инстинктивно знаете какво работи най-добре за вас. Просто давайте рационално напред. Малките стъпки са тези, които ви водят напред. Финансовите въпроси стават значими или най-малко главният фокус, само че положителните ходове би трябвало да се обмислят. Не се опитвайте да получите бързи пари.

Гърлото и стомахът ви ще бъдат доста чувствителни. Не консумирайте прекомерно студени питиета, тъй като елементарно можете да настинете. През втората половина на месеца ще би трябвало да обърнете повече внимание на положението на тялото си и да измененията някои неприятни привички. Възможни са и проблеми със сърдечно-съдовата система, съмнения в кръвното налягане и главоболие.

Началото на месеца се характеризира с малко по-напрегната обстановка в обкръжението ви, ще бъде по-динамично, което надлежно провокира малко повече раздразнителност в общуването. Бъдете подготвени за разногласия и кавги за някои дреболии.

Този месец ще бъде позитивен за любовния ви живот. В началото на месеца прочувствената ви връзка ще бъде подложена на някакъв тип тестване. Осигурете поддръжка на колегата във всичките му действия и каузи. Ако сте необвързани, това може да е месецът, в който ще срещнете идващия си сътрудник. Ще бъдете привлекателни и няма да останете незабелязани от хората към вас. Това ще ви помогне да създадете нови запознанства.

Везни – Скъпи Везни, ползата ви ще бъде ориентиран повече към дома и фамилните проблеми. Трябва да сте по-внимателни и сдържани. Ще се посветите на фамилни въпроси, като работите за основаване на хармонична среда, която също ще усъвършенства личната ви умствена мощ.

Външният свят ще ви наподобява малко комплициран: може да се почувствате претрупани от всички задължения, които сте поели, или да имате възприятието, че не разбирате кои са същинските ви цели.

Собствените ви сили ще бъдат задоволителни, с цел да постигнете задачите си и да вървите самоуверено към постигането им. Няма да имате потребност от поддръжката и упътванията на другите. В работата не позволявайте на някой, който не ви желае триумф и завижда, да ви обезсърчи. Звездите ще ви предизвикват да експериментирате и да вършиме още повече нововъведения през този интервал.

През този месец ще се справите най-добре, в случай че се концентрирайте върху детайлите на всеки ден, с цел да се насладите на позитивните дребни неща, които ориста ви сервира. Пазете се от несъразмерна самонадеяност, която може да ви сложи в неуместна обстановка в края на месеца. Не е време да мислите, че можете да вършиме всичко по-добре от другите. Всеки е занаятчия в своята област.

Астрологичното въздействие върху вашия знак ви припомня за цената на самотата и какъв брой свободното време е страховит подарък от живота. Затова не бързайте за на никое място и в този момент се фокусирайте главно върху себе си. Възползвайте се от опциите, които ви се оферират. Погрижете се доста за себе си и се грижете за душата и силата си през целия месец.

По отношение на фамилния живот през този интервал не се откриват отрицателни астрологични въздействия, които да повлияят на фамилното ви благополучие. Затова се концентрирайте върху подобряването на положителните взаимоотношения.

Скорпион – Скъпи Скорпиони, през вашият месец ще се концентрирайте повече върху персоналния си баланс и наслаждение. Наслаждавайте се на мощните страсти и благоволението на Вселената.

Професионалният бранш не е изключително желан все още, тъй че правете проектите си в този момент и ги реализирайте по-късно, в по-благоприятни интервали. Автономията и мощната воля доминират и ще можете да налагате своите условия, когато е належащо. Ако нещата не вървят по проект, постоянно можете да извършите нужните промени, с цел да ги приспособите към вашите условия. Ако търсите работа, обръщайте внимание на предложенията, които получавате и бъдете доста деликатни.

Това ще бъде интервал на огромни промени, наложени от сили, които не можете да контролирате. Вие сте просто очевидец на събитията, тъй че ги приемете и продължете напред. Запазете успокоение и се възползвайте оптимално от позитивното въздействие.

През този месец в живота ви въпреки всичко може да се появят непредвидени компликации. Трябва обаче да упорствате, даже когато се чувствате изтощени и изтощени. Някой прочут или инцидентен човек може да разбърка картите вместо вас. Пазете се обаче от недобронамерени препоръки. Внимателно обмисляйте всяка своя стъпка и внимавайте с кого споделяте тайните си. Понякога е по-добре да запазите нещата за себе си.

Този месец любовният ви живот ще бъде натоварен, цялостен със пристрастеност и подтик. Необходимо е вие и вашият сътрудник да си кажете всичко, което ви мъчи или ви е тормозило в предходния интервал. Вашият персонален сексапил ще ви трансформира в център на вниманието и елементарно ще можете да притегляте хора. Ако сте необвързани, излезте, забавлявайте се и се потопете в играта на съблазняване. Вие сте човек с огромно сърце, който може да обогати живота на някой различен с обич и схващане.

Стрелец – Скъпи Стрелци, през ноември ще се концентрирайте най-много върху фамилията и домашния си живот, защото планетите ви насочват към тази посока. Професионалните ви каузи наподобява нямат забележителен капацитет за развиване, тъй че не изразходвайте силата си ненужно. Ще се стараете да създадете естетика вкъщи, защото стабилността в персоналния ви живот ще бъде от огромно значение за вас в този интервал.

Планетарната конюнктура не благоприятства вложенията или динамичните стъпки като цяло. Така че по-добре се ограничете до ежедневните си отговорности, като внимавате да не оставяте проблемите висящи. Това ще ви даде време да се занимавате с персоналните си каузи. Въпреки това ще се чувствате уверени и динамични, с цел да постигнете задачите си. Не поемайте нови спомагателни отговорности през третата десетдневка на месеца, вместо това пробвайте се да довършите към този момент започнатото.

Бъдете деликатни с онлайн разплащанията и следете достоверността на интернет адресите. Не давайте персоналната си информация или копия на персонални документи на никого. Не се влияйте от временен прилив на пристрастеност или любознание. За вас е доста по-добре да се концентрирайте върху бъдещето и да действате премислено.

На този стадий фокусът ви би трябвало да бъде върху вашето физическо и психическо благоденствие. Не отлагайте визитата си при доктор, в случай че е належащо. Голямата потребност от възстановяване на средата в дома ви или мястото, където прекарвате по-голямата част от времето си и да вършите задания, които ви носят някакво наслаждение, ще бъде доста значима за ежедневния ви баланс.

Този месец внимавайте какво говорите за приятелите си зад тила им. Не мислете, че няма да схванат.

Енергията на месеца ще бъде по-благоприятна за тези, които към този момент имат връзки. Любовта за вас е нещо идеализирано. Не желаете да отворите своя свят за всеки, който желае да влезе в него.

Козирог – Скъпи Козирози, през ноември се фокусирайте върху целите си и ги организирайте в ред. Ако притежавате личен бизнес или сте бизнесмени, може към този момент да не сте мощен съперник. Но е неефикасно каквото и да вършиме, в случай че нямате добра тактика за търговия.

Марс и Нептун са в площ през третата десетдневка на месеца. Този аспект може да ускори съпротивата против смяната, колкото и нужна и незабавна да е тя. Избягвайте непотребните разноски и преформулирайте бюджета си обективно и рационално.

Бъдете по-внимателни към здравето си: не отлагайте срещите с доктор или проучванията и избягвайте самолечението. Ако имате опция да сте покрай гора, планина, ще се почувствате доста добре, ще постигнете нещо сходно на вътрешен мир.

За да отекне тази сила вътре у вас и да можете да продължите да я захранвате, практикувайте медитация, йога, малко танци и свържете тялото си с вашите най-вътрешни и духовни потребности.

Стабилността не е обезпечена, в противен случай, по-вероятно е да преминете през поредни етапи на неспокойствие и отчаяние, като лично-емоционалните проблеми може би са вашата „ слабост “. Този месец разсънва мемоари от предишното, които към момента не сте преодолели.

Ще бъдете по-интроспективни, по-аналитични за взаимоотношенията, в сравнение с за действителното взаимоотношение. За вас връзката се основава на другарство и шерване на живота. Опитайте се да не създавате упования във връзка с другите и приемете това, което ви оферират. Ако можете да намерите време да прекарате със фамилията и приятелите си, направете го.

Човекът, който ви интересува, се нуждае от повече пространство и на първо място от схващане. Ако сте необвързани, през месеца се отварят нови хоризонти в региона на персоналните ви връзки.

Водолей – Скъпи Водолеи, професионалният ви живот ще бъде на напред във времето през ноември. Месецът стартира с спомагателна предавка, връщате се на работа с по-ясни хрумвания за това какво би трябвало да извършите, само че въпреки всичко имате тънко чувство за прикрито незадоволство. Може да получите покачване или да ви бъдат дадени повече отговорности или даже да измененията работната среда.

Вие сте много амбициозни в работата си и вършиме всичко допустимо, с цел да постигнете задачите си. Плановете, които са били в застой, стартират лека бавно да се извършват. Тактът и търпението ще допринесат доста за решаването на проблемите. Понякога животът върви безпрепятствено, от време на време лишава доста време. Пълнолунието в Телец на 8 ноември ви оказва помощ да видите целите си по-ясно и може би ще осъзнаете, че би трябвало да измененията подтекста.

Този месец планетата Меркурий ще ви помогне да поддържате връзка с хората към вас на напълно друго равнище. Във вашия живот планетарните придвижвания носят схващане и по-добро разбиране на другите. Тази ваша мощна страна ще бъде видяна и в работата ви, само че най-много ще внесе естетика в персоналния ви живот. Месецът носи обществени благоприятни условия. Правете това, което чувствате, че е правилно и вярно в сърцето ви. Много неща в живота ви да бъдат нараснали и направени по-добри.

Любовният ви живот се чака да бъде натоварен този месец. Чувствате се по-уверени, можете да се радвате на в допълнение внимание и да регулирате персоналния си живот. Не излагайте връзката си на ненужни опасности и спорове. Не позволявайте на никой различен да се намесва в връзките ви. Ако сте необвързани, ще сте много общителни и ще сте в центъра на събитията и ползите. Вие сте чувствени и земни в половите си стремежи. Либидото е мощно, само че следено. Нещата са на път да потръгнат за вас.

Риби – Скъпи Риби, този месец носи разцвет и позитивно развиване в работата и живота ви. Планетарната конфигурация покачва вашето самочувствие, което ще ви помогне в постигането на вашите упоритости. Предходният месец имаше доста върхове и спадове, с които трябваше да се справяте, само че този месец ще бъде друг. Сякаш космосът ви оказва помощ по някакъв енигматичен метод. Започвате с изцяло пресен и нов метод към самия живот.

Ще има доста въпроси, които ще привлекат интереса ви и ще се нуждаят от вашата сила. В същото време ще почувствате мощна убеденост, която ще проправи пътя за осъществяване на вашите планове. Уверете се, че не вършиме рисковани ходове. Време е да визиите положителните си хрумвания и да изпъкнете измежду сътрудниците си. Не всеки обаче ви желае триумф. Внимавайте какво им доверявате и пазете някои неща за себе си.

През този месец забравете за безпокойството какво мислят другите за вас. Живейте най-вече за себе си и би трябвало да се занимавате повече със себе си, а не с радикалните отзиви или препоръки на другите.

Може да се наложи да инвестирате време и пари в домакинство, ремонт на къща, наново декориране или фамилни действия. В средата на месеца сте предразположени към настинки, вирусни инфекции и алергии.

Нещата в любовния ви живот няма да са идеални. Предстои интервал на преразглеждане на връзките ви с колегата, по този начин че внимавайте, не сте единствените с лупа, а и отсрещната страна. Вие сте свръхчувствителни, сътрудникът е прекомерно придирчив. Добре е да говорите, когато пристрастеностите се поуспокоят. Постепенно в границите на месеца ще почувствате нуждата да се отдръпнете и да се обърнете малко повече към вътрешното си аз. Ако сте необвързани, ще проявявате повече интерес към персоналните си желания и по-малко към сърдечните неща.

Автор  Ивелина Пенчева
Астролог
Фейсбук страница 
Автор на книгите  и 
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР