ОВЕН – Примирете се, че трудностите пречат на думите ви

...
ОВЕН – Примирете се, че трудностите пречат на думите ви
Коментари Харесай

Хороскоп за 28.06: Добър ден за Скорпионите, очакват ви приходи

ОВЕН – Примирете се, че компликациите пречат на думите ви да доближат до хората, за които са предопределени, само че вредата е за тях. По-добре не давайте препоръки, изключително в случай че не са поискани, с цел да избегнете недоразуменията. Ако сте уговорили настоятелен срещи, бъдете деликатни и не пропускайте и най-малките елементи и нюанси в диалозите.

ТЕЛЕЦ – Денят е удобен за тези от вас, които имат изпит за преквалификация, само че е редно да са добре готови и да не разчитат на шанса си. Ще бъдете удовлетворени от резултата, който е гаранция за бъдещето ви като експерти. Професионалните ви отговорности през днешния ден изискват да намерите нетрадиционни решения за привършване на проблемите.

БЛИЗНАЦИ – Днес сте подготвени да уговорите покупка на неподвижен парцел и даже сте приготвили парите. Запазете успокоение и не споделяйте незабавно насладата си с ваши съседи, които са изпълнени със злоба. Причината за интригите към вас е в новината за материални и професионални триумфи, която ще ви зарадва. Завистниците са я научили преди вас и желаят да ви унизят с интригите си.

РАК – Ще научите, че ваш план ще се забави поради непредвидени странични фактори. Напрегнати и нервни сте. Прибързаността е неразрешена. Склонни сте към нападателно държание. Наложете си самообладание и успокоение, с цел да не се изпокарате с всички и да не отклоните триумфа от пътя си в последния ден на месеца.

ЛЪВ – Ако се занимавате с търговия ви чака сполучлив и рентабилен ден. Оборотът ви ще е задоволително висок, с цел да закупите незабавно нови артикули. Самочувствието ви е високо. Не се хвалете с приходите си. Интелектуалците може да се окажат забавни за авторитетни хора, които желаят да са им потребни и да ги поддържат в научните им изследващия.

ДЕВА – Днес са сполучливи общуването с сътрудниците ви, запознанствата и установяването на нови настоятелен контакти, изключително преди обяд. Допускайте до проектите си единствено хората, на които разчитате. Рискувате да попаднете в неловка обстановка, в случай че не сте разговаряли за начинанията и проектите си със своите началници.

ВЕЗНИ – Бъдете обективни, в случай че се постанова да обсъждате неточности на работното място и не хвърляйте виновността върху сътрудниците си. Преценете кои от тях са с по-голям опит. Защитете ползите си. Подложени сте на стрес на работното място, тъй като желаете да завършите в период всичките си задания. Очаквайте положителни доходи.

СКОРПИОН – Въпреки неприятностите за следващ път успявате да намерите излаз от сложна обстановка на вашето работно място и да избегнете загубите, само че и също по този начин завишавате престижа си. Анализът ви оказва помощ да сте на висота в връзките. В материално отношение триумфът е с вас. Очаквайте доходи.

СТРЕЛЕЦ – Очаквайте неприятности, поради финансови триумфи, които още веднъж са ядосали сътрудниците ви. Предпазвайте се от измами, с които целят да ви отмъстят, като провокират загуби. Избягвайте разправии със сътрудниците си, спорове със странични хора и нови запознанства. Проявете въздържаност в общуването.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР