ОВЕН – месец януари не е от най-успешните ви месеци,

...
ОВЕН – месец януари не е от най-успешните ви месеци,
Коментари Харесай

Какво са ни приготвили звездите за януари

ОВЕН – месец януари не е от най-успешните ви месеци, а в късните часове на 4-ти и Марс навлиза в знака Козирог. Той ще основава напрежение в всекидневието ви през целия месец, изключително за родените през март и до 10 април. През първата половина на януари персоналните връзки ще са по-хармонични. И с финансите ще се справяте. По-често ще срещате компликации и спънки, недоразумение с близките, провокации от друго естество. Вършете отговорностите си отговорно и пазете престижа си най-много на работното място. Може да е мъчно, само че се въоръжете с повече самообладание и проявявайте повече схващане към другите. Към провокациите подхождайте рационално, не предприемайте рисковани инициативи и дейности. Пазете здравето си. Избягвайте планините и пътувания на дълъг път през втората половина на месеца. Шофирайте деликатно, не се доверявайте на никого. 

ТЕЛЕЦ – вие навлизате след 4 януари в доста позитивен и потребен интервал. Пътищата се отварят, взаимоотношенията се стабилизират. Ще се радвате на забавни нови оферти или благоприятни условия, на стабилизиране и триумфи – в изпити и състезания, издателска и рекламна активност, юридически разногласия, взаимоотношения с хора зад граница или пътувания, които на по-късен стадий да ви донесат изгоди. Преди 22-ри, обаче, не предприемайте огромни финансови опасности. След 22 януари ще имате повече доходи и облаги. Можете да опитате и шанса си в тотото, да вложите средства в бизнес начинание или в друго. Интимните и фамилни връзки ще са топли, а бизнес партньорствата обещаващи. Ще имате доста мотиви за наслада в фамилията, ще получавате поддръжка от доста хора. Добър месец за договаряния, за сключване на контракти и покупка на автомобил.

БЛИЗНАЦИ – мотото ви през този месец би трябвало да бъде пригаждане. Ще се появяват външни условия и вмешателства, обстановки от предишното, които изискват корекции и адекватност. На моменти може да се чувствате изтощени или в неспособност да се справите. Трудно ще разбирате хората, а и те вас. На моменти ще се питате «Защо аз, за какво на мен?» Нужен е самоконтрол, минимално физическо и прочувствено натоварване. Емоционалното натоварване не всеки път зависи напълно от нас. Добре обмислете позволените неточности в предишното, коригирайте ги по опция и бъдете по-гъвкави. Може да се наложи да платите известна сума пари. Месецът не е подобаващ за финансов риск или нов заем. При нужда направете медицински проучвания, грижете се за здравето си. Подходящ месец за научноизследователска активност, заплащане на задължения или остарели санкции.

РАК – Марс в срещуположния на вашия знак Козирог през месец януари ще подтиква болшинството от вас към импулсивни дейности, изключително родените в края на юни и първите 10 дни на юли. Ще сте склонни по-често да упорствате и да рискувате, да спорите и критикувате. Това, обаче, не е целесъобразно, в случай че желаете да не попаднете в конфликтни обстановки и битка с вятърни мелници. Ще се появяват ненадейно провокации и хора по-силни от вас, с които би трябвало да се опитате да се справите без да проявявате експанзия или упоритост, най-много през втората половина на януари. Месецът не е добър за разрешаване на документални, имуществени и юридически въпроси. Избягвайте пътувания на дълъг път след 15-ти и шофирайте деликатно. Малките Рачета предпазвайте от кучета, а младежите - от сбивания. Силната сила е добре да се употребява за спортуване. 

ЛЪВ – през първата половина на януари звездите са по-благоразположени към вас. Лесно ще поддържате връзка и постигате съгласие с хората. Често ще получавате морална или финансова поддръжка от близки и другари. Ще имате ползотворни контакти и доста мотиви за наслада. До 22-ри в това число финансовото положение, партньорските и роднински връзки са постоянни, а интимните връзки – горещи и вълнуващи. Работата последователно ще се усилва, а с нея и отговорностите. Направете проект за най-важните задания, с цел да не се натоварите прекомерно през втората половина на януари. Може при някои от вас да се увеличи напрежението на работното място и да зародят спорове с сътрудници. При други пък да има здравословни проявления като болки в ставите, контузии на краката и други. В дните след 22 януари се предпазвайте от разногласия с родственици, наематели или наемодатели.

ДЕВА – след 4 януари ще имате сериозен прилив на сила, нараснал възторг и самочувствие от Марс в Козирог. До 13-ти общуването може да е по-трудно и не изключително дейно, само че по-късно нещата ще се развиват в мечтаната от вас посока. До 12-ти бъдете по-отстъпчиви, деликатни в договаряния и работа с документи / информация. Можете да разчитате на поддръжката освен от близки и сътрудници, а и от хора, които минимум сте очаквали. По отношение на финансите би трябвало да сте по-отговорни и спестовни. След 22 януари и Венера ще бъде в Козирог. Ако рождената ви Венера не е във Везни, ще се радвате на съществени доходи и облаги, приемане на предстоящо финансиране на планове. Не забравяйте, че до момента в който Юпитер е в Телец, той ви пази от всевъзможни проблеми. Ще имате мотиви за горделивост от вашите деца, фамилни придобивки, израстване и триумф в начинанията. 

ВЕЗНИ – дипломатичните по природа Везни през този месец най-вероятно ще приберат кадифената си ръкавица. Марс в Козирог и вас ще прави напрегнати прочувствено, по-нетърпеливи и неотстъпчиви, склонни към разногласия и риск. Акцентът при вас пада върху дома, фамилията и роднините. При някои от вас са вероятни спорове, а на други да им се наложи да се погрижат за член от фамилията със здравословен или от друго естество проблем. Не е изключено някои от вас да решат да се реалокират в друго жилище или обитаемо място. Втората половина на януари не е удобен интервал за разрешаване на имуществени въпроси или покупка на парцел. Бъдете деликатни и за пострадвания при дребни поправки в къщи. Ако ви следва пътешестване, вземете превантивни ограничения против кражби. След 22-ри Венера в Козирог може да ви затрудни финансово, харчете рационално.  

СКОРПИОН – през месец януари няма да имате мотив за недоволства и прочувствени разтърсвания. Месецът ще е кондензиран с другарство. Търговците имат късмет за ползотворни договаряния и покупко-продажби. На дневен ред са и взаимоотношенията с близки родственици или съседи. През първата половина на януари може да се чувствате малко по-нестабилни финансово, по тази причина не прекалявайте с харченето. През втората половина на месеца ще се радвате на по-добри доходи и ползотворни контакти, които ще ви дават опция за бъдещи изгоди. След 20-ти звездите дават късмет за реализация на някои от проектите ви. Можете да разрешите значими за вас документални и въпроси, да купите техника за дома или автомобил, водене на договаряния. Концентрацията ви е отлична. Добър интервал за образование, писане, взимане на изпити, разрешаване на юридически разногласия, за рекламна и издателска активност.

СТРЕЛЕЦ – до 4 януари в това число Марс в Стрелец ще оказва при вас мощно въздействие. Опитвайте се да се въздържате от рисковани дейности и прекален възторг. Но Меркурий до 13-ти е в неподходящ аспект с Нептун и това изисква от вас да се предпазвате от интриги и измами. Не споделяйте с никого мнението си, с цел да не попаднете в клопката на недоброжелатели. Венера в Стрелец, обаче, ще ви въодушевява и настройва сантиментално. Ще се чувствате мечтани и харесвани. Между 16 и 23 януари и тя ще задейства аспект с Нептун в Риби. Венера се свързва с връзките и парите. При някои от вас може да предизвика някакво отчаяние от съкровен или бизнес сътрудник, а при други – финансови усложнения или загуби. Затова в този период не правете огромни капиталовложения, не давайте пари в заем и не се доверявайте на никого. От 24 януари нататък имате положителни шансове за триумфи.  

КОЗИРОГ – от 5 януари нататък Марс в Козирог ще ви направи по-смели, ще увеличи желанието ви за победи и изяви. И ще имате силата и шансът да се справите с всяко появило се предизвикателство. Венера и Меркурий в Стрелец от своя страна ускоряват вярата ви и може да усетите прилив на ентусиазъм. Ако имате опция дайте си малко отмора до 14 януари, а по-късно се подгответе за шеметни прекарвания през втората половина на месеца. Отличната ви централизация, мощната вътрешен глас и ясното изложение на мнението ви ще се отразят позитивно на престижа ви. Имате късмет за ползотворни контакти и пътувания, непредвидени оферти за бъдещи планове. На триумф може да разчитат работещите с хора зад граница, в областта на търговията, закона, спорта, политиката, връзките или науката. Добри резултати и доходи – след 23 януари. 

ВОДОЛЕЙ – през този месец доста от вас може да бъдат с намалена сила, а други да изпитват желанието да се оттеглен от шума и напрежението. Ще ви вълнуват тайните и невидимите за окото неща. Подходящ месец за креативна работа, действия в усамотение, медитация и други духовни практики, подкрепяне на хора в потребност. Препоръчително е да не се натоварвате прекалено много, изключително душевен. Грижете се добре за здравето си, направете профилактични прегледи. При някои от вас може да се задействат секрети недоброжелатели, само че едва ли ще съумеят да ви изненадат и навредят. Разчитайте на мощната си вътрешен глас и се пазете от лицемери. Склонни сте по-скоро към прочувствени решения, водени от възприятията. Съсредоточете се върху своите желания, правете в този момент проекти. Спазвайте законите и разпоредбите, с цел да не си навлечете неприятности на по-късен стадий. 

РИБИ – през първата половина на януари ще се чувствате по-неразбрани от близките, а и мисълта ви е по-хаотична, нереалистична. Въображението ви е мощно, използвайте го вярно и се допитвайте до хора с опит и по-земно мислене. Предразположени сте към лекомислие или в другата прекаленост – към интриги и измами. Добрата вест е, че злосторника Марс от 5 януари към този момент е в Козирог. Можете да разчитате на мощна и непредвидена поддръжка от страна на другар или родственик. Време е за нови цели и планове, само че реализирането им ще стартира по-скоро след 23 януари. До тогава бъдете по-внимателни както с финансите, по този начин и в интимните / партньорските връзки. Бъдете по-пестеливи и не давайте мотив за ревнивост на обичания човек. Не приемайте всичко за чиста монета. След 13-ти ще се усъвършенства метода на другарство с близките, ще мислите по-логично и практично.

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ:

Кардинални знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 4, 5 до обяд, 10, 11, 16, 17, 23, 24, 30 и 31 януари.

Подвижни знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 1, 2, 8, 9, 14, 15, 21, 22, 28 и 29 януари. 

Неподвижни знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 5 след обяд, 6, 7, 12, 13, 18, 19, 25 и 26 януари. 

ЛУННИ ФАЗИ – МЕСЕЦ ЯНУАРИ 2024:  

Последна четвърт – 04.01.2024 – 05:30 часа – Луна във Везни

Новолуние – 11.01.2024 – 13:57 часа – Луна в Козирог

Първа четвърт – 18.01.2024 – 05:52 часа – Луна в Овен

Пълнолуние – 25.01.2024 – 19:54 часа – Луна в Лъв

ДАТА И ЧАС НА ЛУНА „ БЕЗ КУРС “:  

03.01.2024 от 01:36 ч. - 03.01.2024 до 02:47 ч.

05.01.2024 от 13:41 ч. - 05.01.2024 до 14:39 ч.

07.01.2024 от 22:22 ч. - 07.01.2024 до 23:08 ч.

09.01.2024 от 20:24 ч. - 10.01.2024 до 03:33 ч.

12.01.2024 от 04:33 ч. - 12.01.2024 до 05:01 ч.

13.01.2024 от 11:59 ч. - 14.01.2024 до 05:29 ч.

16.01.2024 от 06:33 ч. - 16.01.2024 до 06:48 ч.

18.01.2024 от 10:03 ч. - 18.01.2024 до 10:12 ч.

20.01.2024 от 15:57 ч. - 20.01.2024 до 15:58 ч.

22.01.2024 от 22:40 ч. - 22.01.2024 до 23:51 ч.

25.01.2024 от 00:58 ч. - 25.01.2024 до 09:36 ч.

26.01.2024 от 23:19 ч. - 27.01.2024 до 21:11 ч.

30.01.2024 от 01:20 ч. - 30.01.2024 до 10:04 ч.

Часовете, в които Луната е „ без курс “, са неподходящи за взимане на значими решения, за нови инициативи и планове, за сключване на контракти (включително брачни) и съглашения, за други значими или рисковани дейности. Луната „ без курс “до напускането на всеки знак не образува мажорни аспекти с останалите планети, а това не дава опция подхванатите дейности и взетите решения в тези часове да имат развиване и триумф в предстоящ проект. Тези часове са удобни само за довършителни дейности и рутинна работа. 

Нека да е Честита Новата 2024 година, да е мирна и плодородна, да е щастлива и изпълнена с обич за хората!

Марги Паскалева
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР