овече от всичко сега е нужен формат за диалог и

...
овече от всичко сега е нужен формат за диалог и
Коментари Харесай

Каракачанов: Да спрем да злепоставяме страната си навън

овече от всичко в този момент е необходим формат за разговор и аз съм подготвен да подсигурявам този разговор. Това декларира в свое послание, в Деня на Независимостта, министърът на защитата и заместител министър-председател по публичния ред и сигурността, и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов, представен от пресцентъра на партията си.

„ Аз самият неотдавна

поех ангажимент да се отдръпва като вицепремиер, в случай че Бойко Борисов и Румен Радев си подадат ръка

в името на събаряне на напрежението и експертен кабинет, който да изведе България от тази моментна политическа рецесия без реваншизми и политически пристрастия”, добавя Каракачанов.

„ Призовавам всички политически фигури да не употребяват празника за злободневни политически послания”, написа Каракачанов във Фейсубк във връзка на 112-ата годишнина от оповестяването на независимостта на България.

Каракачанов

приканва протестиращите да не използват сходни светли дати за партийна агитация .

„ Само преди месец на Шипка протестиращи си разрешиха да употребяват за агитация самия монумент на свободата. Тогава голямата част от откровено протестиращите хора се разграничиха от този акт”, написа той.

По думите му българският народ е умен и не приема безсмислени крайности, разпознава ПР акции, скрити зад състрадание, и може да отсее лицемерието. „ 22 септември би трябвало да ни подсети още нещо – да спрем да злепоставяме страната си навън”, счита Каракачанов.

В поста си той показва значимите съгласно него проблеми на страната

– смяна на пенсиите, референдумите, залегнали в Изборния кодекс, следеният избор, връзките със Северна Македония, демографската злополука.

Ето и цялото изявление на Красимир Каракачанов:

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР