Овчарското куче Каспър от Джорджия е питомец във фермата на

...
Овчарското куче Каспър от Джорджия е питомец във фермата на
Коментари Харесай

Глутница нападна стадо овце, но Каспър им разказа играта. Ето как!

Овчарското куче Каспър от Джорджия е питомец във фермата на Джон Вирвилер.

То съумя да се пребори с над половин дузина койоти в тежка борба, траяла повече от 60 минути, отбелязва WAGA-TV.

От думите на притежателя на Каспър излиза наяве, че животното е било в неопределеност в продължение на два дни след жестоката борба. 
Всички били наясно, че е ранено, поради, че разкрили елементи от опашката му и кръв. Именно заради тази причина всички се тормозили за него.

В последна сметка обаче Каспър се върнал ранен във фермата при стопанина си и по този начин гледал Джон, като че ли се опитвал да му каже да не го гледа какъв брой зле наподобява, а просто да се погрижи за него.
Вирвилер разкрива, че тялото на животинчето изглеждало по този начин, като че ли койотите са съдрали кожата му.

В набирането на средства, които да покрият болничните разноски на Каспър се намесва и организацията „ LifeLine Animal Project “. Мисията на тази организация е да се постави завършек на порочната процедура да се евтаназират здрави животни. 

Към момента по сметката на Каспър са постъпили повече от 15 хиляди $. Те са предостатъчни за лекуването му, тъй че ще бъдат разпределени и за други потърпевши животни.

Смелият Каспър, който по време на жестоката борба съумял да убие осем койота и да отбрани повереното му стадо овце все още се възвръща от тежките си пострадвания.
Източник: blitz.bg







 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР