Овъглени останки от открадната бронзова статуя на Джаки Робинсън са

...
Овъглени останки от открадната бронзова статуя на Джаки Робинсън са
Коментари Харесай

Статуята на Джаки Робинсън, открадната от парка в Канзас, е намерена изгорена в кофа за боклук: „Сърцераздирателно откритие“

Овъглени остатъци от открадната бронзова скулптура на Джаки Робинсън са открити във вторник в кофа за отпадък в парк в Канзас, оповестиха управляващите.

Части от статуята бяха изхвърлени в боклука и запалени в парка Гарви в Уичита, сподели представител на полицията по време на конференция, излъчена поточно от KWCH.

Пожарни екипи бяха извикани на място към 8:40 сутринта във вторник и откриха откритието, откакто потушиха пламъците в кофата за отпадък.

„ Това беше сърцераздирателно изобретение тази заран “, сподели членът на съвета на Уичита Брандън Джонсън по време на конференцията. „ Мразя да виждам, че статуята не е била цяла, само че желая всички да знаят, че не сме обезпокоени да подсигуряваме, че статуята ще бъде възобновена и върната там. “

По-голямата част от статуята изчезна предишния четвъртък вечерта, откакто беше порязана от глезените на бейзболните стадиони на Лига 42 в Макадамс Парк, където се намира и павилионът Джаки Робинсън.

Наградената фигура е чест...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР