Оус Скот - служител на Шведския изследователски институт за отбрана,

...
Оус Скот - служител на Шведския изследователски институт за отбрана,
Коментари Харесай

Навални е отровен с „Новичок, потвърди шведска лаборатория

Оус Скот - чиновник на Шведския проучвателен институт за защита, който е изследвал пробите на Алексей Навални, твърди, че резултатите от тестванията демонстрират отравяне с невротоксин от групата субстанции ”Новичок ” , оповестява БГНЕС. Изданието „ Шпигел ” отбелязва, че Германия е изпратила проба от кръвта на Навални до отдел на института, ситуиран в град Умео, откакто лаборатория на Бундесвера е разкрила отрова в тялото му.
" Можем недвусмислено да потвърдим, че пробите на господин Навални са съдържали невротоксин от групата „ Новичок ”. Те са извънредно токсични. Една капка може да убие човек ", сподели Скот пред „ Шпигел ”. Скот управлява отдела по химични, биологични и радиоактивни субстанции в института. Изданието отбелязва, че Скот не е дал „ по-подробна информация за версията на „ Новичок ”, открита в кръвта на Навални “. От прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков показаха, че в действителност ще стартират следствени дейности към обстановката с Навални, в случай че се удостовери съществуването на отровно вещество, а следствието ще бъде намерено и де юре.
 Кремъл: Навални е свободен да се завърне в Русия Кремъл: Навални е свободен да се завърне в Русия
Руският опозиционен водач Алексей Навални е свободен да се върне в родината си, в случай че пожелае, като " всеки различен жител ", съобщи говорит...
Преди седмица берлинската клиника заяви, че положението на се е подобрило . Той е изведен от кома и изключен от обдишващия уред.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР