Оукланд се превърна в първия голям град, който ще звъни

...
Оукланд се превърна в първия голям град, който ще звъни
Коментари Харесай

Оукланд е първият голям град, който започва празненствата за Нова година 2024

Оукланд се трансформира в първия огромен град, който ще звъни през 2024 година, с хиляди, които приветстват фойерверки, издигащи се от най-високата постройка в Нова Зеландия, Sky Tower, и светлинно шоу в центъра на града.

Тазгодишните новогодишни тържества са засенчени от продължаващите войни в Украйна и Газа, които хвърлиха петна върху празненствата и ускориха напрежението в елементи от света. Много градове вкарват спомагателни ограничения за сигурност, а някои места изцяло анулираха новогодишните събития.

В Окланд лекият дъжд през цялата неделя се разсея съгласно прогнозите до среднощ над града с 1,7 милиона души, преди да стартира противоположното преброяване на осветлен дигитален екран близо горната част на 328-метровата (1076 фута) информационна и наблюдателна кула.

Два часа по-късно в прилежаща Австралия мостът на пристанището в Сидни ще се трансформира във фокусна точка на фамозни среднощни фойерверки и светлинно шоу, гледани годишно от към 425 милиона души по света, съгласно градските в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР