ОУКЛАНД, Калифорния (AP) — Шей Ланджелиърс удари хоумър с два

...
ОУКЛАНД, Калифорния (AP) — Шей Ланджелиърс удари хоумър с два
Коментари Харесай

Рали на A, за да победи Twins с 6-5 на хоумъра на Langeliers на 8-мо място. Newcomb печели победа, без да се изправи срещу нападател

ОУКЛАНД, Калифорния (AP) — Шей Ланджелиърс удари хоумър с два ръна против Джоан Дуран в осмия ининг, събирайки Оукланд Атлетикс до победа с 6-5 над Минесота Близнаци в петък вечер.

Тайлър Содерстрьом добави две попадения и три RBI за A's, които завоюваха три от четири след най-високата за сезона серия от девет загуби. С успеха Оукланд постави завършек на поредицата си от 10 поредни месеца със изгубен връх.

„ Това е нещо като тази група “, сподели Лангелиерс. „ Повечето от тези момчета бяха тук предходната година, минаха през този тежък сезон. Преминаването през нещо сходно сближава момчетата. Наистина просто желаеме да се борим един за различен. “

Шон Нюкомб (1-0) влезе с облекчение, с цел да се изправи против Уили Кастро с два аута в осмия. С 1-1 за Кастро, Нюкомб извади Остин Мартин, с цел да постави завършек на ининга. A's сподели, че това е първият път в историята на тима, когато питчър печели, без публично да се изправи против батър.

Мейсън Милър влезе за Оукланд в деветия...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР