Оукланд, Калифорния (AP) — Атлетикс претендира за вътрешен играч Тайлър

...
Оукланд, Калифорния (AP) — Атлетикс претендира за вътрешен играч Тайлър
Коментари Харесай

Тайлър Невин, син на Фил Невин, иска освобождаване от права от Атлетикс

Оукланд, Калифорния (AP) — Атлетикс претендира за вътрешен състезател Тайлър Невин, наследник на някогашния управител на Лос Анджелис Ейнджълс Фил Невин, освобождение от права от Балтимор Ориоли в неделя.

26-годишният Невин има приблизително 0,203 удара с пет хоумръна и 29 RBI в 105 удара за три сезона с Orioles и Detroit Tigers. Той беше върнат от Ориолс през януари от Детройт, след което го назначиха за предопределение в четвъртък.

Невин може да има опция с A's, които бяха най-лошият в огромната лига 50-112 предишния сезон. Той е бухалка с дясна ръка и също е играл в аутфилда в допълнение към първа и трета база.

Оукланд дефинира RHP Адриан Мартинес за предопределение. 27-годишният състезател беше 1-2 с 4.75 ERA в 22 изяви предходната година, най-вече в облекчение. Той направи 12 старта през 2022 година за A's, достигайки 4-6 с 6,24 ERA.

Невин стана 38-ми в първия кръг от Колорадо Роки през 2015 година Той бе сменен на Ориолс през 2020 година и направи своя дебют във Висшата лига през 2021 година

Баща...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР