ОУ "Иван Вазов" във Видин посрещна гости от Испания, Италия

...
ОУ "Иван Вазов" във Видин посрещна гости от Испания, Италия
Коментари Харесай

Видинско училище посрещна гости от три държави

ОУ "Иван Вазов " във Видин посрещна посетители от Испания, Италия и Швеция в навечерието на патронния си празник, който ще бъде маркиран на 20 април. Облечени в носии, с питка с мед и български песни, видинските възпитаници споделиха "добре пристигнали " на задграничните възпитаници, които ще бъдат в града до петък. Идеята на срещите е да се даде опция на учениците да приказват, да се чуе техният глас по отношение на това какви хрумвания имат за развиването на учебното заведение, сподели преподавателят по британски език Пламенка Иванова:
"В основата на дейностите са построяването, развиването и усъвършенстването на работата на ученическите препоръки в учебно заведение, да се изградят там, където не съществуват, като да вземем за пример в учебното заведение в Италия. Това ще даде доста на нашите възпитаници, ще има огромен резултат върху образа на учебните заведения. Искаме да ги научим да могат по-свободно, по-решително да кажат това, което желаят да се случи, да изградим у тях качества като приемливост, без значение от пол, вяра и така нататък "
Срещата продължи с презентация на видинското учебно заведение и интерактивни игри. Утре предстоят открити уроци, стратегия за Деня на Земята (22 април), а в клуб "Дебати " ще се разисква какви умения би трябвало да има един преподавател. На 19 април, деня на самоуправлението, българските и задграничните възпитаници ще влязат в ролята на учители. Следващата среща ще е през септември в Испания, по-късно в учебното заведение в Тенерифе и в Швеция.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР