Отзоваването на руския посланик у нас Елеонора Митрофанова е неизбежно.

...
Отзоваването на руския посланик у нас Елеонора Митрофанова е неизбежно.
Коментари Харесай

Николай Радулов: Отзоваването на руския посланик у нас Елеонора Митрофанова е неизбежно

Отзоваването на съветския дипломат у нас Елеонора Митрофанова е неизбежно. За предаването „ Твоят ден” по NOVANEWS депутатът от „ Има подобен народ” Николай Радулов.

„ Обявяването й за личност нон грата също е неизбежно. Дори това да не стане в този момент, виждаме, че съветската инвазия в Украйна е доста тежка и страните от Европейски Съюз и освен, взимат съответни ограничения. След като толкоз дипломати бяха отзовани по отношение на тяхна подривна активност, може би това ще се случи и с Митрофанова”, добави още Радулов.

По отношение на вероятно закупуване на нови F-16 от Съединени американски щати той разяснява, че авиация на страната ни е нужна.

„ Не съм сигурен обаче, че вършим най-хубавия ход. Ние сме страна от Европейски Съюз, френският президент заприказва за общи въоръжени сили. Може да помислим за опция за закупуването на самолети „ Рафал”. ОАЕ завършиха договорка за 80 такива самолета, Сърбия прави опит да купи 12 такива самолета. Защо да не купим не по-лоши механически, само че по-евтини”, сподели Радулов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР