Отзивите след триумфа на Марица над Левски във волейболното първенство

...
Отзивите след триумфа на Марица над Левски във волейболното първенство
Коментари Харесай

Отзивите след триумфа на Марица над Левски

Отзивите след триумфа на Марица над Левски във волейболното състезание при дамите. Провдивчанки завоюваха серията с 2:0 победи и станаха за 4-ти следващ път държавен първенец

"Не взехме верните решения в основните обстановки. Това беше най-големият ни проблем. Нямаше какво да губим, опитахме се да се върнем в мача, само че късно. Целта беше първото място, в персонален проект беше неуспех ", разяснява Мирослава Паскова от Левски.

Шампионката Десислава Николова не скри насладата си от триумфа.

"Получи се забавен мач, щастливи сме доста, мъчно се играе в България, против нас всички се хвърлят и се пробват да покажат най-хубавото, приветствам девойките и справедливо спечелихме ", сподели тя.

"Годината беше доста сполучлива, свършихме си работата в България, в Шампионска лига направихме положителни мачове ", добави Николова.

Помощник-треньорът на Левски Радослав Бакърджиев разяснява провалянето на отбора от Марица.

"Бяхме по-притеснени, в сравнение с трябваше да бъдем, тръгнахме да играем рисково, в офанзива допуснахме много неточности. Този мач бяхме по-напрегнати, в сравнение с в предния мач, постигнахме задачата да играем край и да спечелим орден, оптималната цел да станем първенци не се получи ", разяснява Бакърджиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР