Отявленият евроскептик и привърженик на президента на САЩ Доналд Тръмп

...
Отявленият евроскептик и привърженик на президента на САЩ Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Фараж смята, че посланикът на Великобритания в САЩ да бъде сменен заради мнението му за Тръмп

Отявленият евроскептик и последовател на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп Найджъл Фараж прикани през днешния ден английският дипломат във Вашингтон да бъде уволнен. Повод за настояването му станаха изтекли във в. "Мейл он сънди " дипломатически документи с отрицателни оценки на посланика за държавното управление на Тръмп, съобщи Българска телеграфна агенция.

"(Посланик) Ким Дарък е изцяло несъответствуващ за тази работа и колкото по-бързо си тръгне, толкоз по-добре ", написа Фараж в Туитър, а пред "Мейл он сънди " съобщи, че Дарък е "грешният човек за английски дипломат " при ръководството на Тръмп, тъй като има глобалистки визии и е изцяло срещу доктрината на президента на Съединени американски щати.

Решението на Дарък "да спекулира за хипотетична обязаност на Тръмп с Русия демонстрира, че той е изцяло несъответствуващ ", добави Фараж.

От изтеклите документи излиза наяве, че посланикът назовава Тръмп "несръчен ", "негоден " за поста и излъчващ неустановеност. Говорител на английското държавно управление сподели, че кабинетът ще ревизира по какъв начин са изтегли паметните мемоари на посланика.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР