Отвратително, перверзно коледно парти в Москва с участието на едни

...
Отвратително, перверзно коледно парти в Москва с участието на едни
Коментари Харесай

Гей оргии, травестити и тонове водка: Православна Русия празнува Рождество!

Отвратително, перверзно коледно празненство в Москва с присъединяване на едни от най-популярните персони от съветския елит сподели по какъв начин пазителите на християнството и православието се отнасят към религиозните си полезности.

Дори за обръгналия на гей прайдове европеец прави усещане развратното държание и „ облеклото “ на присъстващите, което в преобладаващата си част липсва. Част от присъстващите пък оприличаха мероприятието като подиуми от Содом и Гомор, а някои стигнаха по-далеч, заклеймявайки пиршеството и пишейки, че тези хора най-вероятно „ ще горят в пъкъла “ поради сластните си пристрастености.



Партито, проведено от 32-годишната телевизионна водеща и актриса Настя Ивлеева, е докладвано на прокуратурата.

Любопитно за отбелязване е, че измежду гостите е била и Ксения Собчак, която през 2018-а година се впусна в президентската конкуренция като самостоятелен претендент. Собчак е известна в медиите като „ кръщелницата “ на Путин, защото съветският президент е бил един от присъстващите на кръщенето ѝ.

Популярният рапър Vacio също е бил на купона, като от фотосите се вижда, че е поставил чорап на половия си член, с което се изчерпва облеклото му.



Самата Собчак отвърна на рецензиите, акцентирайки, че празненството е било блестящо – такова, каквото са желали да бъде.

" Може да не ви харесва да виждате „ всичко “, само че това е ситуацията. Къде и по кое време възрастните вървят голи, си е тяхна работа. Светът не е обективен. Така е било, е и постоянно ще бъде. Някъде убиват хора, на друго място гладуват деца, а на трето място пият шампанско. Никой печал не може да трае постоянно ", разяснява Собчак.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР