Отвратителни условия, отчайващо ниска хигиена и калпаво обслужване - така

...
Отвратителни условия, отчайващо ниска хигиена и калпаво обслужване - така
Коментари Харесай

Гнус! За 330 лв. на нощ в правешкия Hyatt Regency – мръсни чаршафи, косми в мивката и счупени контакти

Отвратителни условия, отчайващо ниска хигиена и калпаво обслужване - по този начин наподобява сбитият роман на наша читателка, която преди дни решила да се поглези в сякаш актуализирания хотел на Валентин Златев в Правец, който от 1 юли се ребрандира под марката Hyatt Regency.

 

Вместо да се потопят в изтънчен разкош и петзвездно обслужване, дамата и брачният партньор й щели да повърнат още с влизането в стаята, за която почтително платили по 169 евро на нощ, или 331 лева наши пари. Първият им потрес пристигнал, когато побързали да заредят изтощените си от пътуването смарт телефони. Оказало се, че два от контактите се клатят застрашително, а при изплъзване на щепсела едвам не се откачили в ръцете им. Но това било единствено началото. В мивката на претенциозната баня била залепнала гнусна топка женски косми, очевидно завещание от предходните жители на стаята. Кърпите пък “ухаели ” на дим, само че това бил бял дерт спрямо петната по чаршафите, които навеждали на мисълта, че са прани на ръка вместо да минат през наложителната за сходен клас хотели стерилизация и точно колосване.

“Погнусена и отвратена съм ”, написа читателката ни, чиито букви пазим в редакцията. “Очаквах да изкараме един сантиментален уикенд с мъжа ми и за това избрахме хотела в Правец. Търсихме уют и изтънченост, платихме си скъпо и прескъпо да се поглезим като двойка. Вместо това в този момент се опасявам да не съм си лепнала някоя кожна болест от мръсните чаршафи ”, гневи се госпожата. Тя споделя още, че това не им е първото посещаване в хотела на Златев. Преди две лета тя и мъжът й отпразнували там годишнина от сватбата си и останали удовлетворени. “Не повярвах по какъв начин може толкоз да падне качеството, а цените да скочат до тавана ”.

За похлупак, мизерните условия в Hyatt Regency вървели в пакет и с унизително отношение от страна на личния състав. При първото недоволство за разрушените контакти от рецепцията ги обвинили, че една ли не двойката собственоръчно ги е изтръгнала. За космите в банята пък излезли с номера, че са техни, което безусловно преляло чашата на търпението им.

Единственият “бонус ” от рекламацията бил, че въпреки всичко им сменили чаршафите и кърпите. За отплата и дума не можело да става, нито за промяна на стаята с по-читава и хигиенична.

Авторката на писмото се зарича да подаде публично недоволство до централата на Hyatt в Съединени американски щати. “Не диря финансова полза. Можем да си позволим да платим цената, само че сме шокирани по какъв начин локалната администрация срутва имиджа на една интернационална и уважавана хотелска верига. Защо постоянно нашенецът бърза да побългари всичко положително и сполучливо? ”, не крие гнева си озлочестената клиентка, която едва ли скоро ще стъпи в роден хотел след изживяното оскърбление за 330 лева на нощ.

Инфо: crimesbg.com

 

Тагове: Hyatt Regency Валентин Златев Правец хотел
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР