Отвратителна и противна - така все по-масово я определят в

...
Отвратителна и противна - така все по-масово я определят в
Коментари Харесай

Цената няма ли да си обявиш?! Гери-Никол: Обичам грубо...

Отвратителна и противна - по този начин все по-масово я дефинират в мрежите. Става дума за Гери-Никол, която от дълго време се държи като платена мома, само че този път мина всички съответни граници на естественото. С очите си виждате по какъв начин се пусна преди часове и какво написа над фотото си.

Да, това сякаш би трябвало да е реклама на новото й парче, въпреки тя да не е виждала шлагер, откогато се раздели с Криско. С поза но филм за възрастни, Герито се предлага на почитателите, доста от които я попитаха по кое време ще си разгласи цената, че да се знае.



" Обичам жестоко... " - счете за обикновено да обясни разлигавената богаташка дъщеря, на която в случай че не беше баща й, вероятността да продаваше на битака, е голяма, разясняват в нета.

" Толкова си гнусна, че спирам да те последвам. А ти в случай че искаш, идващия път си покажи и котето, че да го видят всички. И смяташ, че това е горещо и изкусително, смешна си. И жалка ", няма да повярвате, само че това й написа под поста не жена, а мъж.

Явно към този момент и мъжете, даже младите, не се кефят на безумията на Гери-Никол и единствено тя счита, че към момента притегля вниманието. Е, блажени са вярващите...
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР