Отвратителна гавра с лицето и по-точно с устните на млада

...
Отвратителна гавра с лицето и по-точно с устните на млада
Коментари Харесай

Скандал! Тази българска красавица бе обезобразена в Bellissimo Clinic

Отвратителна подигравка с лицето и по-точно с устните на млада и красива българка са направили докторите от Bellissimo Clinic, а жертвата е дала публичност на касапницата в една от множеството фейсбук групи, отдадени на грижата за хубостта.

От оповестените фотоси и видео виждаме едно прелестно създание, в разцвета на своята младост, решило да добави дадената му от Бог хубост с малко по-плътни и сочни устни. За процедурата избрала една от най-шумно рекламираните клиники у нас, помещаваща се в помпозна и лъскава постройка на столичния бул. “България ”. Най-вероятно изборът й е бил повлиян от масираните инфлуенсърски акции, в които певици, тв водещи, актриси, че и поувехнали жрици на най-древната специалност сипят хвалби на кг за майсторството на докторите.

Каквато и да е била повода, резултатът е поразителен. От фотосите и клипчето, поместено от потърпевшата жена (чието име пазим в редакцията), виждаме обезобразена, крива, подпухнала и искрено грозна уста - извънредно несиметрична, отекла и гротескна. Техниката, употребена (по думите на пациентката) от доктор Стефан Личев също е плачевно - все едно студент в първи курс се е упражнявал върху пластмасов макет.

 


Ето по какъв начин самата госпожица разказва контузиите си (запазваме достоверния правопис):

“Никога повече няма да отида при Д-р Личев, в границите на 2 месеца, устните ми минаха през всевъзможни аномалии. Спадане- отичане и също по този начин едната страна на горната ми джука е в трагично положение! Само във вътрешната област на устната имам УЖ хиалурон и пъклен доста се проличава по какъв начин по краищата нямам, а в средата се е подуло и също по този начин имам топчета които са УЖАСНО изразени. С две ръце НЕ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) Гражданско отделение ПРЕПОРЪЧВАМ! ”.

Тук е мястото дебело да подчертаем, че актуалният материал не е плод на персонални пристрастия, нито се базира на анонимни изказвания. Тъкмо в противен случай - приказваме за действително потърпевши хора, чийто единствен грях е, че не са се родили известни и докторите на Bellissimo не са им дали гратис 5-звездно обслужване против реклама в интернет. Напротив - редовите пациентки си заплащат като попадии, а последващото коригиране на лекарската несръчност е напълно за тяхна сметка.

Бърз обзор във фейсбук и по форумите потвърждава, че случката не е казус. Друга потребителка, която още веднъж застава с лицето и името си твърди, че сътрудника на доктор Личев - небезизвестният доктор Джак също си е оставил ръцете върху устните й и те станали на грозни топчета, което е неприемливо за какъв да е кожен лекар и нормално се получава от калпава техника и неприятно селекциониран филър.

 

 



Не по-добри са отзивите за Bellissimo и с-р Джак във форума Bg-mamma, таман в противен случай.

“…. Първото ми слагане на хиалурон беше точно там от този доктор. Филърът беше Pluryal 1мл. Толкова болежка брах, че изкривих ръката на мъжа ми от притискане. Беше като на конвейр - имаше 2 девойки преди мен, всички стояхме намазани с обезболяващ крем в чакалнята и с която свършеше доктора, беше ред на идната.
Самата процедура беше към 15мин. Резултатът?! Цялата ми уста беше на буци, които по-късно станаха на дребни топчета по протежението на цяяяялата ми горна джука. Бях с хематоми, само че за тях не е отговорен лекаря. Когато си тръгвах, загатнах, че несъмнено това е първият и финален път, в който се подлагам на процедурата, а момичето на рецепция ми сподели " Ааа, ще видиш, че ще се върнеш! В момента, вкойто спреш да усещаш топчетата, ще се върнеш…. ”

Естествено, потърпевшата дама не се връща, а отива при опитна дерматоложка, която й обяснила, че са я работили с невисок клас артикул, който реномираните клиники на диалект назовават “зъболекарски филър ”, т.к бил измежду най-евтините и с него бодяли главно стоматолози в шано кабинети, а сериозните инжектори подхождали с доста запаси.



Друга уйдурма, прилагана в Bellissimo Клиник била така наречен Diamond Glow Therapy, коато коствала 170 лева, а се правила с елементарен апарат за многократна приложимост, наименуван дермаролер, който в профилираните уеб сайтове върви скромните 30 лева!!!

До по кое време доктори ще дерат по три кожи от пациентките си, а ще ги изпращат от кабинетите си обезобразени и окрадени, оставяме на здравното министерство да даде отговор. А ние ще продължаваме да описваме историите на стотиците потърпевши дами, паднали в жертва на фантазията си за хубост и безконечна младост.

 

Инфо: crimesbg.com

 

Тагове: Bellissimo Clinic Белисимо Клиник д-р Стефан Личев филъри
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР