Отвратителен клип със стриптийз на руския генерал-лейтенант Александър Матовников се

...
Отвратителен клип със стриптийз на руския генерал-лейтенант Александър Матовников се
Коментари Харесай

Любим на Путин генерал лъсна по пишка /видео 18+/

Отвратителен клип със стриптийз на съветския генерал-лейтенант Александър Матовников се появи в обществените мрежи. Противният чичко е зам.-началник щаба на съветските сухопътни войски, а понастоящем - пълководец на съветските сили в Беларус.
Видеото е качено на профила на канала в " Телеграм " ВЧК-ОГПУ. Източникът на компромата е незнаен. Но през вчерашния ден ВЧК-ОГПУ популяризира документи на съветското министерство на защитата, в които частната военна компания " Вагнер " бе упрекната, че ограбва снарядите от постоянната съветска войска, с което носи виновност за провалената атака в Угледар.
Преди седмица Пригожин упрекна съветския боен министър Сергей Шойгу и командирът на съветските войски в Украйна Валерий Герасимов в държавна измяна поради това, че съзнателно подлагат наемниците му на " снаряден апетит ", макар че сякаш разполагали с задоволително муниции. " Готвачът на Путин " засегна персонално Шойгу, като упрекна " хора от високите етажи ", че вместо да се грижат за съветските бойци, загиващи с хиляди в окопите, пращат дъщерите и внучките си на почивки в Дубай (през януари дъщерята на военния министър качи фотоси от престой в най-големия град в ОАЕ). 
От месеци предприемачът е в открита война с Шойгу и Герасимов, за която може да прочетете повече тук. Двата лагера са борят за повече въздействие над " специфичната военна интервенция ". Според съветския отстъпник Владимир Осечкин шефът на " Вагнер ", наред с политическите си упоритости, се е прицелил в управителното място във ФСБ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР