Отвратена съм от това, което се случва. Кой нормален човек

...
Отвратена съм от това, което се случва. Кой нормален човек
Коментари Харесай

Ангелкова: Кой нормален ще запише спящ човек и ще го пусне в мрежата

 " Отвратена съм от това, което се случва. Кой естествен човек ще запише латентен човек и ще го пусне в общественото пространство? 

Това е надалеч от правилата и устоите на една правова страна. Би трябвало това да е направено от извънредно непосредствен човек ". Това съобщи министърът на туризма Николина Ангелкова в студиото на  " Здравей, България ".

" Цялата партия сме зад тила на премиера Бойко Борисов. Ще успеем да устоим на офанзивите. Всички са против ГЕРБ, даже и президентът Румен Радев, който би трябвало да бъде обединител на нацията, непрестанно подлага на критика, вместо да предлага съответни решения ", каза още тя.

" Никой не приказва за сполучливите неща, направени от ГЕРБ. Вместо борбата да се води с решения и политики, се търсят компромати. Това е гнусно ", безапелационна бе Ангелкова. Тя разяснява и напускането на Цветан Цветанов на ГЕРБ.

" Това не е мъжко и не го разбирам. Не е почтено, човек, който до през вчерашния ден е градил и е управлявал с всички тези хора, да напуща ". И добави: " Не разбирам по какъв начин хората в структурата, която те е основала като политик, може внезапно дотам да се трансформират, че да не дават отговор на избрани правила и да не бъдат способени ".

" Абсурдно е да се твърди, че тапите са нарочни, с цел да отидат хората на родното Черноморие. За това бяха отговорни гръцките управляващи. Премиерът искаше да отвори границите още от 1 юни. Всеки би трябвало самичък да реши къде да почива. Но не разбирам по какъв начин това, което се случва при съседите, би трябвало да е инспирирано от нас ", добави Ангелкова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР