ОТВОРЕНО ПИСМО Относно: Поканата за среща на 10 април 2021 г.

...
ОТВОРЕНО ПИСМО
Относно: Поканата за среща на 10 април 2021 г.
Коментари Харесай

БСП Пловдив с кърваво писмо до Корнелия Нинова

ОТВОРЕНО ПИСМО

Относно: Поканата за среща на 10 април 2021 година на тематика минали избори и стабилизиране на партията

ГОСПОЖО НИНОВА,

Учтиво благодарим за тази покана, само че тя към този момент е окончателно закъсняла, тъй като времето за диалог с Вас изтече. Времето е за незабавна ОСТАВКА, съпроводена с опрощение към всички социалисти! Вашето оставане на председателския пост е съдбовно за политическото съществуване на най-старата българска партия - Българска социалистическа партия.

Права сте, като казвате, че нашата партия е претърпяла възходи и падения. Така е, само че българските социалисти, г-жо Нинова, в никакъв случай не са губили избори от личния си ръководител.

С дейностите си Вие подарихте успеха на ГЕРБ, а с несъответстващите си решения доведохте Българска социалистическа партия до положение на незначим политически индивид. Нямате моралното право да желаете повече доверие посредством режисирани мероприятия, като тази покана за среща.

Отказваме срещата, тъй като в последните четири години Ви канихме неведнъж на откровена полемика. Смятахме, че разговорът би трябвало да се поддържа, защото имаме да решаваме виновни задания. Мислехме, че връзката не би трябвало да се прекъсва, тъй като Българска социалистическа партия е обща идея. Вярвахме, че в открит и непосредствен диалог можем да почистим недоразуменията и да работим за триумфа на Партията, което разбирахме като избавление за България. Вместо това срещнахме брутално, антидругарско и реваншистко отношение.

Отказваме да водим диалог с Вас, тъй като искахме подобен, когато дойдохме на „ Позитано “ 20. Тогава демонстрирахте цялостното си неуважение към законното пловдивско управление. Нещо повече – организирахте интригантска акция, с цел да злепоставите пловдивския актив, който е гръбнакът на всички избори:

- С медийни неистини се опитахте да извършите пълзящ прелом в Пловдивската партийна организация;

- Наложихте решение за лишаване на партийната благосъстоятелност на Българска социалистическа партия – Пловдив;

- Подменихте напълно листата;

- Назначихте успореден избирателен щаб в Пловдив.

Всичко това опаковахте в поредна порция от неистини, като в средата на предизборната акция впрегнахте и формалния пресцентър на Българска социалистическа партия, който популяризира дописка-компромат против Българска социалистическа партия - Пловдив с категорично напътствие да бъде оповестена в медиите (прилагаме скрийншот на мейла). Журналистите споделят, че сходни пасквили се пращат постоянно и против президента Румен Радев. Това е колкото неприлично и подло, толкоз и уронващо престижа на цялата Партия, заради което и изходът е единствено един – Вашата незабавна оставка.

ГОСПОЖО НИНОВА,

Пренебрегвайки нашите предизвестия, Вие сгрешихте тотално, като демонстрирахте тоталитарно държание с погазването на демократичните процедури в Българска социалистическа партия и Устава.

Българска социалистическа партия не се нуждае от ръководител, чийто управнически жанр се разказва с формулата „ Бърза приватизация и светкавична разпродажба “, затулен с внушения за „ курса Нинова “, за „ линията Нинова “, за „ политиката Нинова “.

Спестете ни унижението в обществото и освободете председателския пост, с цел да съхраните най-малко човешкото си достолепие и достолепието на Партията ни.

Накратко – показахте Вашата тоталност и загубихте тотално! Сега е времето да понесете отговорността за държанието си.

Не оставката на Изпълнителното бюро, което ползвахте като смокинов лист за личните ползи, а единствено Вашата оставка може да убеди редовите социалисти в думата ОТГОВОРНОСТ! С персоналната отговорност стартира пътят към стабилизиране на Българска социалистическа партия.

Районните структури на Българска социалистическа партия – Пловдив ще проучват задълбочено аргументите и факторите за срамната загуба в идващите няколко дни. Те ще бъдат систематизирани на съвещание на Градският съвет на 15 април 2021 година от 18.30 часа. Водачът на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ в Пловдив-град има интерес да се запознае с изводите в дълбочина.

Всичко това аргументира в допълнение нашия отвод на една официална политическа масовка, каквато се обрисува да бъде срещата на „ Позитано “ 20 на следващия ден.

9.04.2021 година, Гр. Пловдив

Димитринка Вакрилова – ВРИД Председател на Горско стопанство на Българска социалистическа партия – Пловдив

Тодор Стоилов – ръководител на районен съд на Българска социалистическа партия – Централен

Йордан Василев – ръководител на районен съд на Българска социалистическа партия – Източен

Атанас Баташки – ръководител на районен съд на Българска социалистическа партия – Северен

Костадин Беларев – ръководител на районен съд на Българска социалистическа партия – Южен

Добромира Тошева – ръководител на районен съд на Българска социалистическа партия – Тракия
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР