Отворено писмо оповестиха привържениците на Етър, с което призовават стадионите

...
Отворено писмо оповестиха привържениците на Етър, с което призовават стадионите
Коментари Харесай

Феновете на Етър излязоха с писмо към правителството

Отворено писмо оповестиха последователите на Етър, с което приканват стадионите да бъдат отворени за аудитория, както към този момент бе направено в останалите сфери на публичния живот. Публикуваме целия текст на писмото без редакторска интервенция.

"Здравейте, господа управници – отново сме Ние! Да, тези едвам няколкостотин, които вървят на стадионите за няколко хиляди, заемайки в множеството случаи едвам 20% от потенциала на спортните уреди НА ОТКРИТО!!! Да, същите тези, които се блъскаме на опашките в претъпканите магазини от няколко квадратни метра НА ЗАКРИТО, а не можем да отидем на стадиона от няколко декара НА ОТКРИТО, с цел да помогнем на обичания си тим!

Разбираме тежката обстановка, в която освен страната ни, а и целият свят се намира и дружно с всички желаем това да отмине час по-скоро. НО в течение на пандемията и подхванатите противоепидемични ограничения под формата на ограничавания и забрани – започваме да считаме, че всички останали сфери в един или различен миг са приоритет, само че не и спортът!

В последните две десетилетия най-масовият спорт,,Цар Футбол” върви стремително надолу заради ред очевидни аргументи, което докара до отлива на фенска маса от стадионите! И в случай че в края на 90-те към момента можеше да се следят мачове пред цялостни трибуни, то през днешния ден,,в новото време” обстановката е доста по-критична…

Славни клубове тънат безславно в селски дивизии, а тези, които сме съумели под някаква форма едва-едва да се държим на повърхността, сме обречени да потънем, тъй като я докарахме до там, че парите от билетите да са витално значими за погасяването на ред финансови отговорности и такси. Десетки клубове пробваха с продажбата на виртуални билети, давайки опция на почитателите си да си поддържат тима в тази тежка финансова рецесия, само че резултатите не могат да се приближат до тези осигуряващи ти НАЙ-големия лукс… Да гледаш тима си онлайн!!!

Обръщението ни е подтикнато от следващото,,разхлабване” на ограничения, при които се възобновява визитата на заведения, нощни клубове и фитнес зали, а на никое място не се загатва за стадионите?! Смятаме, че сме ощетени и държим да ни поясните ЗАЩО???

За следващ път се обръщаме към Вас, заявявайки ясно и изрично:

ОТВОРЕТЕ СТАДИОНИТЕ!!! ФУТБОЛЪТ Е ЗА ХОРАТА!!! ", гласи известието, оповестено на офоциалния уебсайт на "болярите ".

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР