Отворено писмо до протестиращите млади хора – бъдещето на Родината

...
Отворено писмо до протестиращите млади хора – бъдещето на Родината
Коментари Харесай

EЙ, СТАРИ МУЦУНИ, НЕ ОПИТВАЙТЕ НА ГЪРБА НА БЪЛГАРСКАТА МЛАДОСТ ДА ПРАВИТЕ ПОЛИТИЧЕСКА КАРИЕРА! ХРИСТО ИВАНОВ & „ДЕМОКРАТИ“ НАЙ-НАПРЕД СЕ ИЗВИНЕТЕ НА НАРОДА, ЧЕ ВЪРНАХТЕ МУТРАТА БОРИСОВ А ВЛАСТ И БЯХТЕ ЧАСТ ОТ НЕГОВОТО УПРАВЛЕНИЕ!

Отворено писмо до протестиращите младежи – бъдещето на Родината

Скъпи мои деца,

Не се тормозете от откровението ми – аз по този начин се обръщам и към студентите си!

Преди всичко желая да ви кажа моето голямо БЛАГОДАРЯ, тъй като вдъхнахте оптимизъм в съвсем обезверения възрастен професор!

Прекрасни сте, като моите студенти от компетентност „ Психология “ в СУ „ Св. Климент Охридски “, които всяка година апелирам да останат в Родината, тъй като тя има потребност от тях, от всички вас!

Ето, към този момент 10 дни вие показвате по безапелационен метод, че сте подготвени да извършите това, което ние, вашите родители, баби и дядовци не успяхме – да освободим страната си от ръководството на Мутрите и да си върнем Държавата!

Не успяхме, тъй като бяхме в оковите на диагнозата на Големия Иван Хаджийски: „ Всяка българска работа стартира зле проведено и приключва със скандал! “.

Не успяхме, тъй като в битката „ всеки против всеки “ се прокрадваха властови упоритости с мечтаните от разнообразни хора бонуси от ръководството!

Не успяхме, тъй като 10-20 години след края на комунистическия режим се появиха и се появяват „ антикомунисти “, които не помня да са били в дисидентските придвижвания и КТ „ Подкрепа “ преди 10 ноември 1989 година

Не успяхме, в последна сметка, тъй като непрестанно се разделяхме и в никакъв случай не можахме да се обединим в общ поход против Мафията и Мутрите, които се възползваха от нашето разцепление, а резултатът през днешния ден е гибелен за Родината – Мутрата Борисов и Мутрата Гешев, ученици на милиционерското учебно заведение в Симеоново, са позорна страница в историята на България! Не повтаряйте нашите неточности, апелирам ви!…

Впоследствие, скъпи прелестни млади протестиращи хора, които през днешния ден сте упованието на нас, възрастните ви родители, баби и дядовци, само че и бъдещето на Отечеството – не вярвайте до дъно на старите муцуни, в това число и на тези, на които през днешния ден ръкопляскате! ИЗЛЪЧЕТЕ СВОИ СОБСТВЕНИ ЛИДЕРИ НА СВОЯ ПРОТЕСТ и ми повярвайте, че можете откакто свалим всички дружно Мутрата от Банкя и Мутрата от прокуратурата, да създадете групировка, посредством която ВИЕ ДА ИЗЛЪЧИТЕ СОБСТВЕНИ КАНДИДАТИ ЗА БЪДЕЩИТЕ ИЗБОРИ, т.е. ДА ГЛАСУВАТЕ САМИ ЗА СЕБЕ СИ!

Ще ви кажа в допълнение по какъв начин това може да стане без да вършиме партия, тъй като виждам, че като мен и всеки естествен човек и вие се гнусите единствено като чуете тази дума! Споделям всичко това с вас, тъй като виждам, че от няколко дни се пробват да ви вкарат в партийните рамки на ожадняли за власт хора отвън Парламента, които единствено преди 7 години върнаха Мутрата Бойко на власт и дори бяха министри в кабинета Му Борисов 2!

Имате неповторим късмет, скъпи и прелестни младежи, тъй като на ваша страна е Президентът Румен Радев, а това ви дава една институционална поддръжка, която ние в никакъв случай не сме имали! Извинете ме, че ще се повторя, само че това е от възрастта, въпреки че ще ви помоля да повярвате на старите хора, които имат опит и знаят какво ще се случи, в случай че не поемете нещата в личните си ръце: ИЗЛЪЧЕТЕ СВОИ СОБСТВЕНИ ЛИДЕРИ НА СВОЯ СОБСТВЕН ПРОТЕСТ – ние ще бъдем до вас и с вас, само че единствено да ви оказваме помощ, а не да ви яхваме!

И най-после, скъпи и прелестни млади протестиращи хора, обръщам се към някои от дъртите влъхви към вас не с молба, а с предизвестие: ей, остарели муцуни, не се опитвайте на гърба на българската младост да вършиме бъдеща политическа кариера, тъй като гневът ще се обърне и към побелелите ви тикви!

Ей, Христо Иванов, преди изобщо да приказваш за политика и всичко останало, на първо време се извини на целокупния български народ, че ти и твоите „ демократи “ върнахте Мутрата Борисов на власт, а бяхте и част от неговото ръководство!

Ей, Арман, нали знаеш, че доста хора знаем, кой в действителност ходатайства ГЕРБ на Мутрата Борисов да стане пълновръстен член на Европейската национална партия, а в този момент се правиш на „ Отровно “ не знам какво си – не тровете тези млади прелестни хора, тъй като ще стане ужасно за вас!

Да, знам какво ще ми кажете – че съм бил имиджмейкър на Движение за права и свободи и нямам право да говоря; в никакъв случай не съм крил това, нямам никакви политически упоритости нито преди, нито в този момент, а от 10 години, откогато напуснах Движение за права и свободи, съм платил задоволително за свободата си и не преставам да заплащам, само че пък знам доста, но в действителност доста! Така че, внимавайте!

Простете за последните фрази, скъпи и прелестни млади протестиращи хора, само че бях задължен да предупредя – това е сред нас, дъртите, вас не ви визира дотолкоз, доколкото просто желая да ви споделя опасенията си, че ще желаят да ви употребят. И с цел да не се случи това, ще го кажа за трети път: ИЗЛЪЧЕТЕ СВОИ СОБСТВЕНИ ЛИДЕРИ НА СВОЯ СОБСТВЕН ПРОТЕСТ!

И не забравяйте, че Президентът, а и голямата част от нас, старите, сме с вас и до вас!

Мутри – вън!

С доста любов към вас, скъпи младежи:

проф. Людмил Георгиев

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР