Отворено писмо до Председателя на ПП ИМА ТАКЪВ НАРОД, Станислав

...
Отворено писмо до Председателя на ПП ИМА ТАКЪВ НАРОД, Станислав
Коментари Харесай

Отворено писмо до Слави Трифонов: Обещаната „промяна” се превърна в поредната подмяна

Отворено писмо до Председателя на Политическа партия „ ИМА ТАКЪВ НАРОД ”, Станислав Трифонов беше публикувано до медиите от Иван Иванов, който се показва за някогашен регионален координатор на Политическа партия „ ИТН ” за гр. Плевен.
Ето какво написа той:
Уважаеми господин Трифонов,
Казвам се Иван М. Иванов и съм част от тези 60 индивида, които сътвориха инициативните комитети на нерегистрираната партия „ Няма Такава Държава ” и на към този момент записаната „ Има Такъв Народ ”.
От Ноември 2015 г се включих, като доброволец в набирането на подписи за Референдума иницииран от Слави Трифонов, тъй като смятах и още считам, че жителите на България би трябвало да имат по-голямо въздействие в ръководството на Държавата ни.
С времето се трансфорах в неофициален водач на Доброволците в Плевенска Област, а на по-късен стадий бях припознат, като подобен и от Ръководството на бъдещите две партии НТД и Има Такъв Народ. Бях поканен да бъда част от Инициативните комитети и бях вписан в уеб страницата на първата партия, като Областен Координатор за Област Плевен.
През всичките тези съвсем 5 години доникъде на Юли 2020г. имах вяра, че новата партия ще бъде друга, че членовете в нея ще имат думата, че няма да се спускат непознати за членската маса персони, както и че тази партия ще пази препоръчаните в Референдума точки за мажоритарност и за повече присъединяване на жителите в ръководството на Държавата и на партията.
Уви! Оказа се, че незабавно след формалната регистрацията на Политическа партия Има Такъв Народ станах непотребен и неподобаващ да бъда регионален координатор, като претекстовете които госпожица Виктория Василева ми съобщи бяха:
1. родителите ми не били от „ СОЙ ”, а на новия координатор били изтъкнати правист и доктор?
2. Имало брожения против мен, само че не от членовете и доброволците в партията, а от „ всякакви други “ хора, в това число и от Вашата сестра, която съм виждал веднъж в живота си и която също, като всички новопостъпили в партията след моето премахване НЕ Е съдействала с нищо за реализацията на Референдума в Плевен?
След това бях учтиво помолен от госпожица Василева, изтъквам:
Да дам крачка обратно, с цел да направя след това две напред?
След като отхвърлих да послушам този съвета и заявих, че напущам партията, с цел да не преча на новия координатор, чух и „ изцяло заслужените думи ” от госпожица Василева, по какъв начин ми липсват Чест и Достойнство, а в следствие и няколко намека, че ще ми изкарала кирливите ризи на показ!
Уважаеми г- н Трифонов, пиша това писмо, не с цел да навредя на партията или на Вашият имидж, а с цел да Ви обърна внимание за някои неща, които съм сигурен, че не знаете, нито пък множеството хора в партията Ви.
Ще стартира с това, което се случва в последните 4-6 месеца в ръководената от вас партия в родният Ви Плевен:
1. Бях заменен от Вашата дясна ръка, Виктория Василева, а на мое място бе спуснат господин Радостин Василев, което нямаше да е огромна драма, в случай че той беше най-малко някаква част от плевенската организация в последните 5 години или най-малко беше човек, който живее в Плевен? Уви! Този човек, както и 100% от хората, които той притегли в структурите на партията НЕ СА СИ МРЪДНАЛИ ПРЪСТА, нито за Референдума, нито за партията в нито един миг до нейната регистрация. Най-нелогичното в цялата тази картинка е, че самият Областен координатор не живее в Плевен от над 15 години, което пък е в цялостно несъгласие с обещанията Ви за мажоритарност? Същият този господин Василев, който към този момент се е оповестил на всички места за новия Министър на спорта с типичната за него „ скромност„ се хвали из целият град, че с персонални средства е наел и обзавел партиения офис. И в това нямаше да има нищо неприятно, в случай че не бяха уверенията на хората към вас, че партията ще се устоя от членски импорт и няма да зависи от следващите новозабогатели тарикати, които дават с ясната цел, че след това ще взимат!
Всъщност, няма ли нещо по-логично за Плевенчани от това да имат Областен координатор, който живее в София и си идва в Плевен през уикенда, с цел да се среща с хората и да води партията към разцвет???
2. Партията Ви в Плевен е завладяна от най- огромните нагаждачи, продажници, гъзолизци, интриганти и двуличници в града, а най- наглите от тях са в най- близкото обграждане на Вашият нов Областен координатор и към този момент са си разпределили държавни постове в града! Бивши общински съветници, дилъри на гласове минали и изгонени от разнообразни политически партии, откриха своя кей под крилото на новия регионален координатор.
3. Голяма част от същинските Доброволци, които дадоха всичко от себе си, за референдума и за партията напуснаха, тъй като също, като мен са омерзени и разочаровани от всичко, което се случи след появяването на новото управление.
4. 90% от Общинските Координатори, които бях подал аз и които поставиха доста труд за идеята бяха заменени, а на тяхно място сложени още веднъж остарели политически лица, минали през други партии.
Хубаво е да сте наясно, че трима от тях са тясно свързани с Движение за права и свободи, двама са някогашни общински съветници и Зам. Кметове с публично доверие близо до нула, а брачна половинка и сина на координаторката Ви за Община Червен Бряг (която работи при Вашата сестра и съумя да я убеди какъв брой съм неприятен и по какъв начин би трябвало да бъда заменен, тъй като споделих, че до момента в който аз съм Областен координатор, тя няма да бъде Общински Координатор за Червен Бряг) бяха в обща листа на локалните избори преди 6 месеца с новия регионален координатор на Движение за права и свободи за Област Плевен, като даже синът беше претендент за общински Кмет от същата листа! Там обвързаността е толкоз мощна и забележима, че даже и слепите хора в общината я виждат.
5. Поинтересувайте се кои хора са НАЗНАЧЕНИ (а не определени от членовете) за общински координатор на Община Плевен и за общински секретар на същата и може би ще разберете какво чака партията Ви в бъдеще!
6. От години Вие говорите за „ Свобода на словото ” във вашата телевизия, а в това време в Плевенската фейсбук страница на партията се упражнява тотална цензура и се трият всички мнения, които не са позитивни, а хората които си разрешат да имат по-различно мнение са анатемосвани, като врагове и провокатори!
7. Доказателства за всички мои думи Ви бяха изпратени на 24.02.2021г. до офиса на 7/8 Тв на Площад „ България ”
Но протичащото се в Плевен е капка в морето въз основата на това, че партията Ви е пробита на Национално равнище и то със съдействието на най-близките ви хора в нея!
Още от преди основаването на партията Ви, в нея се зараждаше фигурата на Съвет за икономическа взаимопомощ КАРДИНАЛ, който с времето към този момент е по- мощен от всеки път и тихичко чака да разгърне капацитета си след изборите. Този остроумен човечец се споделя Момчил Иванов (областен координатор на Велико Търново) и се употребява с протекциите на Виктория Василева и Тошко Йорданов. В последните няколко месеца, той сполучливо инфилтрира десетки негови протежета в няколко Областни и Общински управления, както и в съвсем всички експертни групи с ясната концепция, че те ще са с огромни шансове да бъдат на по предните и избираеми места в бъдещите листи на партията! И тъй като аз съм към този момент външен за партията и евентуално ще решите, че съм следващият отчаян, търсещ популярност комплексар, то попитайте персонално някой от в действителност стойностните специалисти, дали имат подозрения за сходни хора в експертните групи!
Същият този господин М. Иванов се опита да вкара и по времето когато аз бях регионален координатор за Плевен няколко гнили ябълки, само че аз не ги позволих, както не позволих и нито един политически нагаждач да стане част от партията.
Наясно съм, че няма по какъв начин да познавате всички хора по места, само че в действителност Ви апелирам да извършите проверка на множеството новодошли в партията и експертните групи и да осъзнаете, че всички бъдещи Депутати от Политическа партия Има Такъв Народ, които влязат в Парламента, ще бъдат определени, единствено поради Вас, което значи, че Вие ще сте гаранта за тях.
Обърнете внимание и на един от Софийските си координатори, тъй като е толкоз тъпо такива хора да Ви дават отговор за София, че е напряко тъжно.
Уважаеми господин Трифонов, аз не съм нито най-чистият, нито най-честният, нито непогрешим, само че има с какво да се гордея и тъй като в последните 5 година до мен бяха още десетки доброволци, които заслужават почитание, ще си разреша да Ви изброя какво направихме всички ние в последните 5 години в Плевен:
- 41800 събрани подписа за Националния Референдум (най-много в цяла България);
- Предадохме 359 протокола от Общо 375 вероятни в Област Плевен от провелият се Национален Референдум;
- 580 подписа за регистрация на първата партия НТД ( най- доста в цяла България, една шеста от всички събрани тогава);
- 300 подписа за регистрация на втората партия ИТН;
- Пуснали сме 12 сигнала за корупция и спор на ползи свързани с локални политици от съвсем всички партии, като най-малко половината от тях са осъществени с благословията на извънредно одобряваният от вас Кмет на Плевен Георг Спартански и тук би трябвало да Ви стане ясно от кои хора са били броженията против мен.
- Инициирали сме и сме провели три кръгли маси касаещи публично значими за Плевен проблеми;
 Слави Трифонов: Познава ли към този момент картата на България, с цел да я ръководи? Слави Трифонов: Познава ли към този момент картата на България, с цел да я ръководи?
Една от огромните политически интриги преди изборите отвън първите две партии несъмнено стана програмата на партията на Слави Трифонов "...
- Пуснахме сигнал до ОЛАФ за очевидна кражба от гордостта на Плевен, а точно „ Панорамата ”;
- Организирахме 7 подписки свързани с локални проблеми;
- Инициирахме и организирахме десетки митинги по разнообразни мотиви, в това число и на първата година от провеждането на Рефереднума;
- Организирахме и организирахме диспути с претендентите за Кметове преди 6 месеца;
- Задали сме десетки въпроси към Кмета и Общинските Съветници и посещавахме постоянно всички сесии на Общински Съвет – Плевен;
- Благодарение на наш сигнал стартира националното следствие за депониране на боклуци в цяла България. Всичко стартира от Плевен, където ние заснехме с дрон противозаконното хранилище и сигнализирахме първо във фейсбук групите, а по-късно и пред институциите;
 Николай Хаджигенов: Със Слави се съгласихме, че първо би трябвало да махнем диктатора (ВИДЕО) Николай Хаджигенов: Със Слави се съгласихме, че първо би трябвало да махнем диктатора (ВИДЕО)
По отношение на Слави Трифонов, сега съгласно мен социолозите броят фенове, а не гласоподаватели. Все отново приказваме за най-известния човек...
- Провели сме и най-малко дузина начинания с Благотворителни каузи;
- Имам достойнството да съм един от тримата, които предизвикаха и построиха монумент на 9-та пехотна Плевенска дивизия, който 100 години доста други не съумяха да изградят.
Смело мога да кажа, че Доброволците, които към този момент не са част от Вашата партия се трансфораха в Гражданската съвест на Плевен и това също ме кара да бъда горделив.
Това успяхме да създадем Ние, някогашните към този момент доброволци за нашия дребен и замиращ Плевен, не е кой знае какво, само че сигурно е повече от това, което са създали и в миналото ще създадат Вашите сегашни избраници!
Уважаеми господин Трифонов, стотици хиляди българи Ви имат вяра и разчитат, че Вие ще сте притежател на нов морал, че ще вкарате в бъдещото национално заседание чисти, самостоятелни, смели, интелигентни и най- към този момент положителни хора, които ще работят за Народа, а не за себе си!
За това още веднъж Ви апелирам да се огледате деликатно и да не допускате грешките на всички предходни политически водачи, които пълниха и пълнят Народното събрание с алчни, нагли и самовлюбени тарикати.
 Бойко Борисов прави уволнена от партията на Слави Трифонов лидер на листа в ГЕРБ (ВИДЕО и СНИМКИ) Бойко Борисов прави уволнена от партията на Слави Трифонов лидер на листа в ГЕРБ (ВИДЕО и СНИМКИ)
Бойко Борисов инспектира модернизацията на пътя Видин-Монтана. С него е министърът на районното развиване и благоустройството Петя Ав...
Уважаеми дами и господа специалисти, доброволци и членове на Политическа партия Има Такъв Народ, вие които в действителност имате чисти намерения, които желаете същинска смяна в България, вие които сте гръбнака на тази партия, моля към всички вас да не си мълчите, да изгоните търговците от партията и да не позволявате да бъдете употребявани от тях!
Уважаеми гласоподаватели, вие които решавате какво да е бъдещето на нашата красива България, моля към всички вас, да не гласувате за по- дребното зло ( тъй като то в никакъв случай не се оказва такова), да се интересувате какви са хората, които съставляват една или друга партия и в случай че в действителност намирате морал в тях, то ги подкрепете, само че няма ли го, то просто не гласувайте!
„ И в този момент какво да ги вършим тези Пе….,
откакто вие сте ни ги избрали…. “
С почитание,
Иван Иванов
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР