Отворени ще бъдат един пункт в щата Тексас, два пункта

...
Отворени ще бъдат един пункт в щата Тексас, два пункта
Коментари Харесай

САЩ отварят границите с Мексико, незаконната имиграция намаляла

Отворени ще бъдат един пункт в щата Тексас, два пункта в щата Аризона и един в щата Калифорния, се споделя в изказване на американската работа за митнически надзор и отбрана на границите. Службата акцентира, че сигурността на границата ще продължи да бъде неин приоритет, предава Българска телеграфна агенция.

През декември американските гранични управляващи се сблъскаха с компликации при оправянето с миграцията, защото в някои случаи броят на арестуваните противозаконни имигранти доближаваше близо 11 хиляди за един ден.

В американския Конгрес не престават диалозите за допустима договорка, която да комбинира усилване на ограниченията за гранична сигурност с помощта за непознати страни, която да включва нова военна помощ за Украйна, споделят американски представители.

" Трябва да създадем нещо. Трябва да ми дадат парите, които ми трябват, с цел да защитя границата ", съобщи през вчерашния ден пред кореспонденти американският президент Джо Байдън.

Мексикански и американски представители обявиха предходната седмица, че ще задълбочат съдействието между тях в битката с миграцията, откакто американски представители дойдоха в Мексико, с цел да се срещнат с мексиканския президент Андрес Мануел Лопес Обрадор, напомня Ройтерс.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР