Oтворена е регистрацията за участие в конкурса Young Lions Bulgaria

...
Oтворена е регистрацията за участие в конкурса Young Lions Bulgaria
Коментари Харесай

Търсят се млади лъвове!

Oтворена е регистрацията за присъединяване в състезанието Young Lions Bulgaria 2020 - Film. В състезанието могат да вземат участие екипи от двама души, като всеки участник би трябвало да е на възраст до 30 години (роден на или след 22 юни 1989 г.) и да работи в информационна организация.

Целта на надпреварата е да бъде определен екип, който да показа България в състезанието Young Lions, категория Film в границите на фестивала Cannes Lions от 22 до 26 юни 2020 година в Кан, Франция. Всеки екип, който желае да се включи в състезанието, според разпоредбите за присъединяване би трябвало да се записва в период до 31 март 2020 година, като подаде набор от документи. Регистрацията за присъединяване в състезанието Young Lions Bulgaria 2020 – Film е безвъзмездна.

На 3 април 2020 година всички регистрирани и отговарящи на изискванията за присъединяване екипи ще получат задание да се сътвори и съобщи рекламен клип, сниман и обработен със лични запаси.

Екипът-победител в състезанието Young Lions Bulgaria 2020, категория Film ще бъде разгласен на 7 април 2020 година

Организатор на състезанието е Българската асоциация на информационните организации, формален представител на Cannes Lions International Festival of Creativity за България.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР