Отворен бар с напитки и многостепенно меню ще бъдат само

...
Отворен бар с напитки и многостепенно меню ще бъдат само
Коментари Харесай

Вълнуващо начало на 2023 година с празничните пакети на хотел „България“

Отворен бар с питиета и многостепенно меню ще бъдат единствено част от вълнуващото прекарване в главния ресторант

 

С атрактивна стратегия и особено подбрано меню за ценители, бизнес хотел „ България “ изкушава с празничните си предложения поданици и посетители на Бургас, предлагайки им същинско звездно посрещане на 2023 година.  

Кувертът в Новогодишната нощ включва доста въодушевление и заричане за танци до зори с очарователната Деси Добрева. Изпълнителката на „ Лудо младо “ и „ Марику “ ще даде началото на празненствата на 31 декември в компанията на един от обичаните бургаски реализатори Георги Дюлгеров, DJ и водещият Георги Енчев.

Отворен бар с питиета и многостепенно меню ще бъдат единствено част от вълнуващото прекарване в главния ресторант.

За тези, които желаят да съчетаят новогодишните празници с пълноценната отмора, хотелът предлага двудневни пакети, включващи всички благоприятни условия за релакс в СПА зоната и басейна, както и празничен брънч в уютна атмосфера Вечери наситени с въодушевление, а заниманията не престават и на 1 януари, Васильовден, още веднъж с музика онлайн в компанията на дует „ Expose “.

Екипът на бизнес хотел " България " ви пожелава топло посрещане на Рождество Христово, здрава и сполучлива 2023 година!

А в случай че желаете да й дадете красиво начало, вижте повече за празничните оферти ТУК или се обадете на телефон 0888 646 463 и на 0888 389 565.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР