Отваряш Instagram, лайкваш нещо и вече си в капана. Алгоритъмът

...
Отваряш Instagram, лайкваш нещо и вече си в капана. Алгоритъмът
Коментари Харесай

Изкушение за всички футболисти: Горещата "Мис Ловеч", която всички страстно желаят

Отваряш Instagram, харесваш нещо и към този момент си в клопката. Алгоритъмът стартира да ти предлага и още, и още... и по този начин до лудост. Няма значение дали е празник, дали си в пости. Изкушението си е там. Винаги! 

В един миг попадаш на естетически хубав профил. Последваш го, а там откриваш мацката от фотосите по-долу. Клъвнал си на въдицата, само че ще си останеш единствено с това.

Виж още: Дупе за показ! Людмила от " Ергенът " има и друга страна, за която не подозирате

Тя е Габриела Крекманова, а за вниманието ѝ не могат да се борят елементарни софийски дришльовци. Тя е елитна мацка и държи да има постоянен тил, на който да се опре в сложните моменти. Както искаш го разбирай.

Габи е от тези девойки, които са известни с това, че са известни. Печелила е " Мис Ловеч " през 2017 година, а в Instagram събира за минути над 1000 лайка за една фотография. Като търг с хубав азбучник, само че в обществените мрежи. Колкото повече, толкоз повече. Пускаш си парчето " McKay & Cassie " на Labrinth от " Euphoria ", палиш от тези електронни неща и гледаш.

Виж още: 5 аргументи за какво Димитър и Поля от " Един за различен " са #RelationshipGoals

Само превърташ из фотосите ѝ, попадайки в различен свят. Нещо като след 4/20 си, само че без да си в действителност. Това си го преведи самичък, в случай че не знаеш. Не смееш да ѝ пишеш, само че в случай че го направиш... едва ли ще ти отговори. Нейните DM’s са цялостни със спам и dick pics. Свикнала е на интерес от всевъзможни видове.

Мацката обаче върви единствено с топ мъже, а ти... най-вероятно си average. Не се обиждай... става въпрос за нейните разбирания и желания. Габи несъмнено си пада по футболисти и е ходила известно време с Али Соу.

Еротичните ѝ фотоси обаче те предизвикат да мислиш единствено за едно. Топлят в студена априлска нощ, а ти към момента обмисляш да си направиш ли Tinder, да се разкриеш ли на оня кръш в офиса... За да запълниш всичко, за което може би (тайно) мечтаеш.

Виж още: Как спах с гаджето на най-хубавата ми другарка на присъединяване на Меди

 

Изображение: https://www.instagram.com/gabrielakrekmanova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР