Отварянето на коридорите за свободно преминаване на граждани от страни

...
Отварянето на коридорите за свободно преминаване на граждани от страни
Коментари Харесай

Заради Шенген: Правилата за разпределяне на полетите на Терминал 1 и Терминал 2 ще бъдат различни от сегашните

Отварянето на коридорите за свободно прекосяване на жители от страни от Шенген на летище София към този момент е квалифицирано за елементарно осъществяване за една нощ. Всъщност, ние сме подготвени от дълго време, защото преминахме няколко сполучливи инспекции от Европейския съюз, което също способства за приемането на България в Шенген. Това сподели в изявление за Българска телеграфна агенция Хесус Кабайеро, основен изпълнителен шеф на „ СОФ Кънект “ – операторът на летище София.

Правилата за разпределение на полетите на Терминал 1 и Терминал 2 ще бъдат разнообразни от сегашните. В тази връзка планираме дружно с самолетните компании информационна акция, с цел да бъде редуциран до най-малко броят на пасажерите, отиващи на неверния терминал, уточни Кабайеро.

Данните ни демонстрират, че повече от две трети от пасажерите от и до летище София (69%) пътуват до и от страни членки на Шенген, като от 31 март те към този момент ще минават по-бързо на терминалите без граничен надзор, стана известно от думите му.

" Използвам опцията да поздравя държавното управление и българските жители за влизането в Шенгенската зона. Това е огромно достижение за България и от него ще има доста изгоди за страната ", споделя шефът на летище София.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР