Отваряме всичко в държавата на 21 декември, това е най-добрата

...
Отваряме всичко в държавата на 21 декември, това е най-добрата
Коментари Харесай

Официално от Борисов: Отваряме всичко на 21 декември!

 " Отваряме всичко в страната на 21 декември, това е най-хубавата мярка против икономическата рецесия. Това разгласи министър председателят на посещаване в завод на верига за бързо хранене, която се е възползвала от държавните ограничения за опазване на чиновниците си по време на пандемията.

С него беше и общественият министър. Министър-председателят добави, че в случай че разпространяването на COVID-19 у нас продължи да се забавя, на 14 декември ще отворят порти детските градини и яслите. 

По думите му държавното управление е изхарчило над 1,1 милиарда лева, с цел да подкрепи бизнеса, който е обиден от пандемията. Той беше безапелационен, че не може страната да поеме 80% от възнагражденията на чиновниците в заведенията, които затвориха. 

Всеки ден имаме по 2-3000 оздравели, хората би трябвало да се връщат в производството, тъй като няма икономическа логичност, без да събира налози, без да се създава, а страната да заплаща. Тя няма свои доходи. Накрая решението – или заеми, или банкрут. Ние не желаеме да задлъжнеят идващите генерации, по тази причина всичко отваря. Броят на оздравелите към този момент е доста, имунизациите идват “, разяснява министър-председателят.

Борисов добави, че икономическите ограничения " 60/40 “ и " 80/20 “ ще продължат да работят.

" Хората би трябвало да привикват, че излизаме от пандемията – ваксини, медикаменти, докторите се научиха – лекуват. Иначе финансово-икономическата рецесия ще е доста тежка през идващите година-две “, уточни той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР