Отваряме всичко в държавата на 21 декември, това е най-добрата

...
Отваряме всичко в държавата на 21 декември, това е най-добрата
Коментари Харесай

Борисов заговори за отваряне на детските градини

Отваряме всичко в страната на 21 декември, това е най-хубавата мярка против икономическата рецесия. Това съобщи министър-предедателят Бойко Борисов на посещаване в завод на верига за самун, предавано онлайн в профила му във Фейсбук.
Той позволи опция детските градини да проработят още веднъж от идващия понеделник (14.11) - седмица преди крайния период на настоящите сега по-строги. Според заповедта на здравния министър те са в действие от 27 ноември до 21 декември и измежду тях е възбраната за посещаване на ясли, детски градини, учебни заведения и университети.
" На 14-ти (декември - бел.ред.), в случай че цифрите са такива, ще отворим детските градини. Но това е под изискване, разгласи през днешния ден министър председателят Борисов. Той добави, че при всички случаи на 21 декември въведените последно ограничавания отпадат. " Броят на оздравелите е доста огромен и най-хубавата грижа съгласно нас е отварянето ", сподели министър председателят.
 Борисов отиде да види хладилниците, които ще съхраняват имунизацията на Pfizer (ВИДЕО И СНИМКИ) Борисов отиде да види хладилниците, които ще съхраняват имунизацията на Pfizer (ВИДЕО И СНИМКИ)
Подготвихме се бързо и пристигна ли имунизацията против Covid-19, имунизирането се провежда единствено благопожелание и гратис, с ваксини утвърдени от...

Той не пропусна да похвали държавното управление, че е изхарчило над 1,1 милиарда лева, с цел да подкрепи бизнеса, който е обиден от пандемията. Той беше безапелационен, че не може страната да поеме 80% от възнагражденията на чиновниците в заведенията, които затвориха.
Борисов добави, че икономическите ограничения „ 60/40 “ и „ 80/20 “ ще продължат да работят.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР