Отваряме очите на България за Дебора от Стара Загора, никой

...
Отваряме очите на България за Дебора от Стара Загора, никой
Коментари Харесай

Никой в България досега не забеляза този детайл за накълцаната Дебора ВИДЕО

Отваряме очите на България за Дебора от Стара Загора, никой в България не видя до момента един подробност. Преди дни Дебора Михайлова с 400-те шева на 18 години излезе за първи път с лицето си и сподели няколко думи. Тя порази освен с ясното си обръщение, само че и с излъчването си.

Изключително богатства и мощна персона, премерена тирада и образован звук.

Мнозина не чакаха да видят това. Закономерно въпросите към личността на Дебора стават от ден на ден и ползата към нея пораства. Косата й е пораснала малко, на клипа се видя белега под ръкава й, който свидетелства за случилото се и несъмнено ще й припомня цялостен живот. Георги Георгиев от Стара Загора, за който се твърди, че е въртял макетния нож, отхвърля да е създател на действието.

И въпреки всичко личността на Дебора несъмнено е значим миг за България, тъй като като че ли промени обществото ни. Наблюдателен съотечественик откри подробност, който никой до момента не видя. Дебора като че ли е двойник на една велика персона. Ето какво написа Чавдар Панов

„ Малко е да кажа, че съм учуден от богатството лъчение на Дебора Михайлова в напълно късото клипче на признателност към хората, които я поддържат. Кратко, ясно, без една непотребна дума, на инат на всичката логорея, която се изля тук.

Струва ми се, че виждаме нещо невиждано по нашите земи – жертвата, обиждана неведнъж освен от създателя на действието, само че и от доста от нас, ни демонстрира пътя, по който би трябвало да тръгнем като общество. Намирам поразителна аналогия сред Дебора и Жана д’Арк от великата класика на Карл Теодор Драйер. “

 

 

Инфо:блитц

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР