Отварачката до такава степен е оплела в мрежите си новия

...
Отварачката до такава степен е оплела в мрежите си новия
Коментари Харесай

Новият на Мария потъна в дългове заради нея

Отварачката дотам е оплела в мрежите си новия шаран в живота й Мирослав Мерджанов, че той бил подготвен да направи всичко за нея, даже да надене брачния ярем, написа Уикенд. За да впечатли новата си обичана Мерджанов изръси 50 бона за новия й клип. Пилее пари за почивки и скъпи дарове. От месец насам влюбените се радват на морето и любовта си в Гърция.

Според осведомени младоженецът е взел заем от 60 000 евро, които да покрият масрафа по сватбеното празненство, и да задоволи прищевките на меркантилната певица. За разлика от многото мъже, през чиито кревати е предходна Мария, и които крият тази не изключително влиятелна спекулация, Мирослав не се срами да обявява връзката си с пишман певицата. Напротив - заряза дамата, с която живееше на фамилни начала и двете си деца, с цел да се отдаде на случката си с Мара. А на нея единствено това й би трябвало – пари, пари и отново пари!

Мерджанов е несъмнено 2023-ия мъж, на който Мара се кълне в обич. Преди да завърти главата на Мирослав Мерджанов, прочут също в избрани среди и като Миро Дзвера, и да си я прибере вкъщи, фолк певицата Мария е била домашна прислужница и любовница на небезизвестния предприемач от Ловеч Георги Георгиев - Жоро Гъза. Сред отговорностите на Марчето били главно разчистване на къщата, готвене, пране и горе-долу някои други услуги. Но тук нещата бързо са се разсъхнали и Гъза изритал Мара и от кухнята, и от спалнята си.

Много мъже са потънали финансово около хитрата заралийка. В чалга средите се приказва, че в случай че Отварачката имаше гений за певица, огромен колкото креватните й умения и подвизи, може би щеше да направи кариера като тази на Мадона. Но уви, цялостно благополучие няма. Първият мъж за който се дами Мария е Димитър Андонов. От него певицата ражда щерка им Марая.

Благоевградският предприемач през днешния ден има ново семейство и две деца, като не желае да чуе за някогашната си. Двамата се разведоха, тъй като Мария бе на път да го докара до цялостен банкрут. Той плащаше доста скъпите й клипове и тоалети за хиляди левове. Имането му обаче последователно стартира да се смалява. При развода Мария не взе безусловно нищо от някогашния си, тъй като нямаше какво, което изцяло скапе връзките им.

Списъкът на мъжете, на които Отварачката ловко завърта в подлите си проекти е дълъг. В него попада и милионерския правоприемник Християн Гущеров. И в него Отварачката беше доста „ влюбена “, тъй като той с лекост харчеше парите на татко си, с цел да глези Мара като принцеса, и да гледа щерка й като своя щерка. Тук обаче Мара стъпи изкривено. Сложи рога на Хриси и бе позорно изхвърлена с един куфар парцалки, гола като пушка.

Амбициозното миньонче бързо се окопити и отново самоуверено излезе на любовния фронт. И тук нещата се завъртяха като плоча на 78 оборота.

В маратона влезе и Ангел Свинаря. Докато беше любовница на месарския необут Мария шофираше бляскав джип „ Мерцедес” за 200 000 лв.. Колата бе със секси номер 6969, само че след кончината на предприемача, звезда на „ Пайнер” изненадващо спря да пили гумите на мощното возило и се снабди с по-скромен бял „ Мерцедес” за 100 бона. После Мара си откри мъж, ĸoйтo пo дyмитe й e „ цeлият й cвят и гo oбичa пoчти тoлĸoвa, ĸoлĸoтo и дъщepя cи Mapaя “. „ Bлюбeнa cъм. Hямa дa гo ĸpия, нeвepoятнo щacтливa cъм “.

Cъщoтo oбaчe глaceшe и зa пpeдишнитe й вpъзĸи. Oтĸaĸтo ce paзвeдe c Xpиcтиян Гyщepoв, пeвицaтa имaшe пoнe пeт вpъзĸи, вcяĸa oт ĸoитo пpoдължи няĸoлĸo мeceцa и пpиĸлючи c paздялa. Caмaтa фoлĸ звeздa нe ĸpиe, чe нe пoнacя дa e caмa и имa нyждa oт любoв и внимaниe пocтoяннo. И от пари, от доста, доста пари…
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР