Отвъд кадровите драми и политическите боричкания за председателското място в

...
Отвъд кадровите драми и политическите боричкания за председателското място в
Коментари Харесай

Георги Георгиев внесе доклад за нова ученическа автобусна линия за над 45 ученици

Отвъд кадровите драми и политическите боричкания за председателското място в общинския съвет остава най-важното – работата за града, която би трябвало да продължи, това написа във фейсбука си общинският консултант от ГЕРБ- Георги Георгиев  Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо обучение и е бил юрист към Софийска.

Първият отчет, който импортирам за разглеждане с сътрудниците от ГЕРБ- Татяна Георгиева и Диян Стаматов, е за нова ученическа автобусна линия за над 45 възпитаници от обитаемоте места отвън София, само че на територията на общината.

Срещнахме се с родители на възпитаници от софийските села Войнеговци, Световрачене и Кубратово. Всеки ден 45 фамилии обезпечават пътуването на децата си до 60 ОУ Св. Св. Кирил и Методий в кв. „ Бенковски “ и назад с персоналните си коли. Причината – разписанието на градския превоз се разграничава от началния и крайния час на занятията и част от децата би трябвало да отидат доста по-рано от началото на часовете, както и да чакат дълго време след учебно заведение. Затова предлагаме основаването на нова пробна ученическа линия с курсове заран и следобяд в образователните дни, която да се обслужва от Столичен автотранспорт ЕАД.

Това е единствено началото на плана ни за нови училищен линии. Предлагаме да се направи разбор и на разписанията на градския превоз в останалите 34 села в Столична община, в които живеят над 63 000 жители. Сред тях са и доста възпитаници, пътуващи всеки ден до прилежащи обитаеми места. Целта е да създадем пътна карта на новите училищен линии съгласно потребностите.

Ще търсим поддръжка за отчета ни от всички политически групи - както постоянно сме правили.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР