Отвъд границите на континентите и поколенията, препоръките от приятели и

...
Отвъд границите на континентите и поколенията, препоръките от приятели и
Коментари Харесай

Вдъхновете клиентите да снимат и споделят

Отвъд границите на континентите и поколенията, рекомендациите от другари и доверени лица са доста по-ефективни от всяка друга форма на рекламиране. Това е остаряла истина, подкрепена от доста настоящи проучвания.

Хората обичат да слушат, гледат или споделят истории с други хора, които имат значение за тях. 

Това е една от аргументите да се появят вариантите за шерване на така наречен " истории " (Stories) в обществените мрежи - Instagram, Snapchat, Фейсбук. Дори Гугъл окуражава потребителите да споделят " истории "  по-често. 

И вместо да прекъсва разказите на клиентите с реклами, всеки бранд може да постъпи по различен метод и да стане тематиката на историята.

Това поучава материал на онлайн изданието за маркетинг Adweek. Ето по какъв начин продължава той: 

Ако доставите на хората прекарване, което си заслужава шерването, тогава те ще опишат история за вас. Основният фактор, който задвижва тези прекарвания, не е броят на чиновниците ви или маркетинговият ви бюджет. Това е нещо, което всички ние притежаваме: творчеството. 

Ето и няколко основни съвета, по които да помислите, когато създавате тактика за провокиране на подобаващи за шерване истории за вашия бранд: 

Използвайте чиновниците си като основна задвижваща мощ . Хората ценят достоверното човешко другарство в бранд връзката. Добър образец е интеракцията с консуматори в обществените мрежи на марката Lyft, която е превъзходен образец за издигане на " потребителското обслужване " до  " честване на потребителя ". 

Но вие нямате потребност от цялостен отдел за работа със обществените мрежи, с цел да провокирате тези истории. Хотел Library да вземем за пример - бутиков хотел в Манхатън, сътвори мотиви за диалози за него действително и онлайн, като просто сложи в лобито си обичаните книги на своите чиновници с табелки с имената им до тях. Така управата показа ентусиазма на чиновниците за четене. Това напълно гратис и прелестно деяние въодушеви доста посетители на хотела да вършат фотоси и да споделят за самодейността в обществените мрежи. 

Създайте подобаващ интериор. 

Продължава на страница 2.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР