Оттук нататък всички ние имаме ангажимент към споразумението с миньорите

...
Оттук нататък всички ние имаме ангажимент към споразумението с миньорите
Коментари Харесай

ГЕРБ: При вот на недоверие ще подкрепим кабинета

" Оттук нататък всички ние имаме ангажимент към съглашението с миньорите и енергетиците. Надявам се, че решението на Народно събрание е най-голямата гаранция за неговото осъществяване, ще бъдем прецизни към Министерски съвет ", съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

Теменужка Петкова, някогашен енергиен министър и сегашен член на Енергийна комисия от ГЕРБ, съобщи, че точките от съглашението са защитими в Брюксел.

Относно възможното внасяне на избор на съмнение от страна на опозицията Десислава Атанасова съобщи, че ГЕРБ ще поддържа в този миг държавното управление. " Много странна е конфигурацията, в която се намира опозицията. Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ бяха сътрудници, участваха в чегъртането на ГЕРБ, в този момент тези, които ни чегъртаха, ние би трябвало да спасяваме. Това е несъмнено комичното в българската политика. Ние, когато правехме компромис да подкрепим кабинет с втория мандат, си дадохме сметка, че на България ѝ би трябвало работещо държавно управление ", добави Атанасова.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР