Оттук нататък ще сме принудени да преценяваме дали думите на

...
Оттук нататък ще сме принудени да преценяваме дали думите на
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Ще сме принудени да преценяваме дали думите на министър-председателя Кирил Петков са истина или лъжа

Оттук нататък ще сме принудени да преценяме дали думите на министър-председателя Кирил Петков са истина или неистина. Не е хубаво да се лъже от трибуната на Народното събрание. Това съобщи депутатът от ГЕРБ и някогашен вицепремиер Томислав Дончев по време на брифинг в централата на ГЕРБ във връзка днешното известие на Петков, че Планът за възобновяване и резистентност е импортиран в Европейска комисия. 

" Г-н Петков ме осведоми в пленарната зала, че проектът е предаден на Европейската комисия и тя го преглежда. Ако в действителност е пратен там, това е проблем. Нещо повече - това е безсрамие, тъй като не може да изпраща документ, който никой в България не е виждал ", възмути се Дончев, съобщи offnews.bg. 

По думите му през днешния ден представител на Европейска комисия е декларирал, че проектът, с който разполагат, е подаден на 20 октомври 2021 година и е създаден от второто служебно държавно управление.

" Искам да ви попитам, следователно – истина или неистина са думите на господин Петков през днешния ден, че проектът е подаден в Европейска комисия и тя го преглежда? Не обичам на ниска цена вид политически внушения ", сподели Томислав Дончев. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР