Оттук нататък ГЕРБ и Бойко Борисов не може да работи

...
Оттук нататък ГЕРБ и Бойко Борисов не може да работи
Коментари Харесай

ГЕРБ се закичи с алтернативата на ДПС, за да внушава разграничаване от Доган

" Оттук нататък ГЕРБ и Бойко Борисов не може да работи с Доган ", разгласи водачът на придвижване ДЕН Мехмед Дикме дни откакто на идните парламентарни избори. Движение за единение на народа (ДЕН) бе основано преди към два месеца от някогашни фрагменти на Движение за права и свободи като поредна поръчка да е " опция на Движение за права и свободи " и да разбие монопола му в смесените региони.

Малцина чакат това се случи, като се има поради опита през годините на разнообразни отделили се от Движение за права и свободи партии.

От изявите на Дикме и съратниците му в ДЕН обаче се разбра, че главната им предизборна задача е друга - да убеждават хората, че Борисов повече няма да си взаимодейства с партията на Ахмед Доган.

От което следва, че по време на трите си мандата Борисов е колаборирал с Доган, само че в този момент гласоподавателите са призовани да повярват, че повече няма да прави по този начин и че поръчител за това е ДЕН.

Дикме, който е някогашен аграрни министър от квотата на Движение за права и свободи в кабинета " Сакскобургготски " и бе уволнен поради спор с Доган за приватизацията на " Булгартабак ", до неотдавна остро подлагаше на критика актуалното ръководство. След учредяването на ДЕН се говореше, че придвижването ще си партнира с " Републиканци за България " на Цветан Цветанов, който съумя да притегли редица авторитетни някогашни фрагменти на Движение за права и свободи. В последна сметка обаче Борисов бе този, който си закичи на ревера ДЕН- " алтернативата на Движение за права и свободи ". По подобен метод – привличайки Съюз на демократичните сили, ГЕРБ се опита да се легитимира като партията, като ни " избавя от комунистите ", без значение че водачът ѝ Бойко Борисов е бил член на Българска комунистическа партия.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР