Оттук нататък Андрю и Тристан ще бъдат разследвани под съдебен

...
Оттук нататък Андрю и Тристан ще бъдат разследвани под съдебен
Коментари Харесай

Пуснаха на свобода братята Тейт

Оттук нататък Андрю и Тристан ще бъдат разследвани под правосъден надзор. Двамата братя ще би трябвало да се явяват пред съда, когато са призовани, да уведомят неотложно правосъдния орган, постановил мярката, в случай че трансформират местожителството си, като нямат право да напущат границите на окръг Илфов и община Букурещ. Забранено им е да контактува със очевидци или жертви.

Преди време румънски прокурори внесоха в съда обвинителния акт против братята Андрю и Тристан Тейт, които са упрекнати в трафик на хора, обезчестяване и основаване на незаконна група за полова употреба на дами. Обвинения са повдигнати и на две румънски гражданки, които съгласно румънската прокуратура са подпомагали активността на братята Тейт.

Противоречивата интернет звезда Андрю Тейт, неговият брат и две румънски гражданки бяха арестувани в прелиминарен арест от 29 декември до 31 март, когато съд в Букурещ ги пусна под домакински арест. Крайният период за внасяне на обвинителен акт изтичаше този месец.

Наред с останалото Андрю Тейт е упрекнат, че е изнасилил една от жертвите, а неговият брат Тристан - че е подстрекавал към принуждение.

 

 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР