Оттук насетне ще е невъзможно да се закрепи бюджет без

...
Оттук насетне ще е невъзможно да се закрепи бюджет без
Коментари Харесай

Борисов: За 8 дни управляващите са откраднали 9 млрд.

Оттук насетне ще е невероятно да се закрепи бюджет без повдигане на налози. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с жители в град Видин.

" Преди години аз се чудех и не можах да допускам, когато твърдяха, че ГЕРБ краде по 8 милиарда на година. После споделиха 4 и най-после 2 милиарда Но, се оказа, че те единствено за осем дни са откраднали 9 милиарда " - сподели още той и посочи, че всяка седмица се теглят по стотици милиони нови заеми, които ще би трябвало да се връщат от бъдещите генерации - " С лед 3 години ще дойдат падежите по заемите и тогавашното държавно управление ще има 2 години да връща. Вие тези няма да ги намерите, те ще са по островите. "

С темповете, с които изнасилват държавните финанси, възнамеряват да утроят държавния дълг до 2025, ей тези бебета да връщат, сподели още Борисов. Според него няма да може да се излезе от рецесията без повдигане на налозите. Хората теглят кредите от банките, а при нас имаше милиарди спестявания, сподели той и цитира данни от Национален статистически институт, които сочат, че ситуацията в България е по-страшно от времето на банкрута на КТБ и при Пламен Орешарски.

" Финансовият министър Асен Василев споделя ние сме резервирали още през месец февруари газ. Ама това ние е частна компания. Тези, даже не се крият, че крадат посредством частни компании ", съобщи Борисов.

Той прикани Корнелия Нинова да излезе и почтено да каже, че изнасяме оръжие за Украйна и да спре да приказва неистини, че " Борисов желае да изнася оръжие ".

" Г-жо Нинова, вие сте на власт, а не Борисов. Излезте и почтено кажете: Изнасяме оръжие за Украйна. Това го знаят и децата. " - съобщи водачът на ГЕРБ.
 Нинова към Борисов: Лъжеш, не изнасяме оръжия за Украйна
Нинова към Борисов: Лъжеш, не изнасяме оръжия за Украйна

Защо не говорите за инфлация, налози, приходи, пита тя

Според него е цялостна злополука за една страна, където още на третия месец се приказва, че държавното управление ще падне всеки един миг.

" Който желае да ръководи, да се хваща. Ако се случи незабавно, в границите на година-две, с тежки ограничавания можем да се хванем и можем да възстановим страната. Ако не - Терминал 2 и кой където види. Не мога да неистина ", съобщи Борисов.

Управляващите загробват и задлъжняват страната с големи заеми, които теглят всяка седмица.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР