Отцепниците от Има такъв народ ще гласуват против нов кабинет,

...
Отцепниците от Има такъв народ ще гласуват против нов кабинет,
Коментари Харесай

Отцепниците се бунтуват. Няма да подкрепят кабинет, в който участва ИТН -

Отцепниците от " ИТН " ще гласоподават срещу нов кабинет, подсилен от депутатите на Слави Трифонов, съобщи в предаването " Твоят ден " на Нова нюз Георги Георгиев - един от депутатите, които напуснаха партията.

" Няма по какъв начин да поддържа продължаваща неустойчивост със самозаблудата, че нещата могат да се оправят ", сподели той и добави, че нещата биха били разнообразни с мандата на Политическа партия, само че с този на Българска социалистическа партия е мъчно.

По думите му не си коства да се сформира ново нестабилно държавно управление в същия формат. Според него в случай че въпреки всичко такова се излъчи, не е несъмнено дали след няколко месеца то няма да бъде още веднъж свалено с " несъществуващи причини ".

Георгиев позволи, че друга причина за неустойчивост на подобен кабинет е коалирането на Българска социалистическа партия и Демократична България.

Независимият народен представител съобщи, че няма да се причисли към гражданското придвижване на спортния министър в оставка Радостин Василев и досегашния му съпартиец Николай Радулов. Георгиев добави, че ще мисли по тематиката до връщането на третия мандат.

Депутатът обаче сподели, че има опция Политическа партия и гражданското придвижване да се явят дружно на избори. Георгиев заяви още, че с него са водени диалози да се причисли към " Продължаваме промяната ". 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР