Отцепниците от БСП не са говорили с ръководството, че искат

...
Отцепниците от БСП не са говорили с ръководството, че искат
Коментари Харесай

Обтегнати ли са отношенията на Нинова и президента Радев?

Отцепниците от Българска социалистическа партия не са говорили с управлението, че желаят да изоставен Парламентарната група на социалистите. Вместо това са заели последните банки в пленарната зала, чакайки предлагането от ръководещите за крепенето на кворума. Това счита депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски.

"Това не уронва престижа на Народно събрание. Даването на кворум е политическо деяние, ние не сме фигуранти да натискаме копчетата, ни показваме нашето отношение към ръководството ", сподели той.

Георги Свиленски означи още, че Българска социалистическа партия е подготвена да търси необятен фронт измежду останалите леви партии. След като се произнесе народът на изборите, тогава към този момент ще се разясняват по-нататъшните обединения. Той пдочерта, че на този стадий е най-важно какво предлага Българска социалистическа партия, с цел да бъде различна.

"Социологическите изследвания се трансформират на база на това какво предлат партиите ", разяснява той.

Пред бТВ той сподели, че Българска социалистическа партия не е в спор с президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на, който като определен с гласовете на партията извършва техните упования.

"Нямам чувство за разтягане на връзките ", разяснява свиленски във връзка спекулациите, че Радев не се схваща с Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР