Отцепникът от ИТН Радулов:Тошко Йорданов ни казваше, че сме нищо„Чувствам

...
Отцепникът от ИТН Радулов:Тошко Йорданов ни казваше, че сме нищо„Чувствам
Коментари Харесай

Отцепникът от ИТН Радулов:Тошко Йорданов ни казваше, че сме нищо 

Отцепникът от Има Такъв Народ Радулов:Тошко Йорданов ни споделяше, че сме нищо

„ Чувствам се омекотен. Дълго ни повтаряха, че ние сме никой, че ще гласуваме, както ни се разпореди. Това е доста унизително за нас”. Това съобщи пред Нова телевизия Николай Радулов, който през вчерашния ден напусна Има Такъв Народ.

„ Няма по какъв начин да ме купят, няма по какъв начин да ме напазаруват, няма по какъв начин да ме притиснат. Имам лидерска партия с водач, който не познаваме. Но от негово име ни се споделя какво да вършим. При всеки опит да разбираем, че сме народни представители и хората са ни избрали, ни се споделя, че сме нищо и Слави Трифонов ни е вкарал в Народното събрание. Хората ми споделяха, че не желаят да гласоподават за Трифонов, само че ще гласоподават за мен”, съобщи Радулов.

„ В предишното Народно събрание Тошко Йорданов го сподели право в лицето на Ива Митева, която тогава беше ръководител на Народно събрание. Даже нещо сходно и сподели от трибуната на Народно събрание. Тя го попита дали няма да ни остави да вземаме решения, тъй като единствено от горната страна ни се спускат нещата. Той сподели: „ Вие сте нищо. Слави ще взима решенията и ще ви споделя какво да правите”, продължи Радулов.

За последно Йорданов командвал депутатите преди две седмици във връзка със Северна Македония. „ Но никой не разбра за какво тъкмо “, описа Радулов.

„ Присъствах, когато Радостин говореше с Христинка и не чух нищо мутренско, описа Радулов за пуснатия от Има Такъв Народ телефонен диалог сред Василев и Христинка Иванова. Първоначално групата на отцепниците е била от повече от 10 души, добави Радулов. Той обаче не знаел за какво другите са се отказали.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР