Отцепилият се от партия Има такъв народ Николай Радулов обяви

...
Отцепилият се от партия Има такъв народ Николай Радулов обяви
Коментари Харесай

Отцепилите се от ИТН правят гражданско сдружение

Отцепилият се от партия " ИТН " Николай Радулов разгласи в студиото на Нова телевизия, че са решили да основат гражданско съдружие, с цел да отговорят на упованията на хората. Независимият народен представител не даде детайлности за участниците в това съдружие, само че изясни, че настройката им е за присъединяване в идващите избори.

Преди няколко дни различен отделил се от Има Такъв Народ -спортният министър Радостин Василев , разгласи също желание за независима политическа кариера.
 Радостин Василев със лични политически упоритости
Радостин Василев със лични политически упоритости

Новата ни партия по-скоро ще бъде в центъра

Николай Радулов не чака " ИТН " да влезе в идващия парламент. По думите му случилото се в този парламент е инспирирано от ГЕРБ.

" ГЕРБ стои зад всичко, естествено. Без ГЕРБ няма по какъв начин да се случи всичко това . Те са втората по величина политическа партия, те са опитни в интригите в Народното събрание, те примамват депутати с всякакви обещания, само че при тях пазаруване на депутати няма ", разяснява с подигравка Радулов.

Според Радулов, сега, с цел да има ръководство, би трябвало да се търсят хора от " ИТН ", само че от " Продължаваме промяната " не са склонни да договарят с хора, които са ги свалили - най-малко официално.

Радулов разяснява изказванията, че на предходни избори е бил заставен да се откаже от депутатското си място, в услуга на разположение, близко на Орлин Алексиев .

Той изясни, че е бил втори в листата, само че с доста персонални и други професионални задължения. " Тъй като се виждаше, че това национално заседание ще е с дребен период, се съгласих. Не знаех кой е индивидът и че е обвързван с Орлин Алексиев. Сега разбрах ", изясни Радулов. С него тогава разговаряли Тошко Йорданов и Виктория Василева.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР