Отцепилият се от ИТН Радостин Василев оповести, че създава Гражданско

...
Отцепилият се от ИТН Радостин Василев оповести, че създава Гражданско
Коментари Харесай

Руди Гела готов със Силна България, и той ще се бори с мафията

Отцепилият се от Има Такъв Народ Радостин Василев оповести, че основава " Гражданско придвижване Силна България " и продължавал борбата с мафията. В Управителния съвет на новата групировка удостовери присъединяване си и различен от отцепниците на Има Такъв Народ - някогашният народен представител Светлин Стоянов.
 
Осъзнавах тежестта на кръстоносния поход против кърлежите, само че не чаках измяната на водача на партията, която ме излъчи за министър, съобщи някогашният началник на спорта

Ето и целия текст, посредством който Радостин Василев разгласи плана посредством персоналната си страница във фейсбук:

Уважаеми дами и господа, скъпи българи!

" Гражданско Движение Силна България ” публично е реалност!
Създадох придвижването, с цел да продължим по безапелационен метод дружно с Вас, жителите на България, битката против мафията, задкулисието и грабителите на родината ни! Отвоюването на страната от лапите на бандитите би трябвало да продължи.

В качеството ми на министър на младежта и спорта, поведох кръстоносен поход против кърлежите, изсмукващи ресурса на бранша и владеещи единствено и само в своя изгода спортната инфраструктура. Това бяха мощно доближени до някогашните ръководещи лица, които пазят заграбеното от страната със зъби и нокти. Подобно на Капитан Андреево. Осъзнавах, че тази борба ще е тежка, само че не чаках измяната на водача на партията, която ме излъчи за министър.

Знам, че ни следва най-голямата борба, която ще е тежка, а в доста случаи и неравностойна. Това към този момент не е толкоз борба на партии и идеологии, а по-скоро на положителното против злото, сред истината и лъжата. Между остарялото и прогнилото и новото, търсещо смяна.

Онова, което ми даде кураж да се изправя против мафията в България, е че съм свободен и виновен човек. Свободен от задкулисието и виновен към проблемите в сегашното и бъдещето.

Част от целите на Гражданското придвижване са следните:
- Пряко присъединяване на жителите в държавното ръководство и локалното самоуправление.
- Осъществяване на цивилен надзор за бистрота при работата на държавните и общинските институции.
- Упражняване на цивилен надзор върху ръководството на страната, за реализиране на бистрота в ръководството.
- Възстановяване на прозрачността и законността при ръководството на обществените финанси, преустановяване на порочните и незаконни практики в ръководството на страната и търсене на отговорност посредством въвеждане на настоящи механизми за надзор върху активността на държавното ръководство и локалното самоуправление.
- Ефективно потребление на механизмите на държавното ръководство и локалното самоуправление.
- Създаване и осъществяване на благоприятни условия за пълноценно развиване, обществена реализация и трудова претовареност на всички жители.
- Подпомагане на жителите при взаимоотношението им с институциите на Република България.
- Подпомагане на държавните институции за определяне върховенството на закона, отбраната на националната сигурност, правата и законните ползи на жителите и техните организации.
- Прозрачен и първокласен обществен спор
- Стремеж към социална взаимност и обществена взаимопомощ.
- Осигуряване на опция за ускорено икономическо развиване на обособените райони на територията на Република България.
- Утвърждаване на моралните, духовните и културните полезности на България, посредством блян към опазване на българската национална еднаквост и секване на негативни непознати въздействия.
- Премахване на корупционните практики, посредством ограничение на властови и бизнес обвързаности и поддръжка към кандидатури на политици с висок морал, висока просветителна степен и професионална подготовка.

Уважаеми българи, би трябвало ясно да покажем на хунтата, че в страната ни има една нова воля - волята за правдивост, отмъщение и смяна. Тя сплотява хората към желанието за естествен и заслужен живот.

Изходът е единствено един! За да оцелеем, народът би трябвало да унищожи настоящото до момента против него корпоративно страшилище ГЕРБ - Движение за права и свободи. Това може да стане единствено с най-страшната за тях дума – ВЪЗМЕЗДИЕ.
Време е вечно да спрем грабителите на България!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР