Оттеглям кандидатурата си за министър-председател по лични причини. Няма юридическа

...
Оттеглям кандидатурата си за министър-председател по лични причини. Няма юридическа
Коментари Харесай

Пламен Николов: Оттеглям кандидатурата си за премиер

Оттеглям кандидатурата си за министър-председател по персонални аргументи. Няма юридическа спънка за това. Това споделя номинираният за министър-председател от " ИТН " Пламен Николов в писмо до Народното събрание и президента. Писмото е към този момент подадено в президентството.

По-рано номинираният за министър председател Николов разгласи пред Българска телеграфна агенция, че ще отдръпна кандидатурата си с волеизявление на следващия ден.

В късния следобяд водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов направи изказване, че на следващия ден няма да има гласоподаване в Народното събрание за проектокабинета с министър-председател Пламен Николов.



От " Демократична България " и " Изправи се БГ! Ние идваме! " оповестиха, че няма да поддържат оферти проектокабинет. Българска социалистическа партия обявиха, че ще гласоподават " въздържал се ", в случай че се стигне до гласоподаване в Народното събрание, а от ГЕРБ-СДС разясниха, че ще влязат в зала и ще гласоподават срещу проектокабинета на Има Такъв Народ.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР