Оттеглилият се вече от футбола Рикардо Кака разкри колко тежко

...
Оттеглилият се вече от футбола Рикардо Кака разкри колко тежко
Коментари Харесай

Кака проговори за Моу: В Реал просто не ми даде шанс

Оттеглилият се към този момент от футбола Рикардо Кака разкри какъв брой тежко му е било да работи с Жозе Моуриньо в Реал Мадрид. Носителят на „ Златната топка” за 2007 година разкри аргументите за това за какво след прехвърлянето при „ белия балет” кариерата му полека-лека пое надолу.

„ През 2009 година се съгласих да мина от Милан в Реал Мадрид, само че когато го сторих, бях изцяло унищожен. Не бях в положение да се представям, както го правех за Милан. Бях изцяло загубен”, призна Кака пред UOL Esporte.

„ Моуриньо беше сложен треньор за мен. Имахме уважителни, само че и прекомерно комплицирани взаимоотношения. Когато си мислех, че той ще ми даде късмет, това не се случваше. В нито един миг не бях в положение да покажа, че съм във форма. Опитах, борих се и се молих многоо, само че той не ми гласоподава доверие. Тогава към този момент разбрах, че просто няма по какъв начин да работя с него.”

Въпреки случилото се посред им, Специалния бе един от първите хора, които поздравиха Кака за решението му още веднъж да заиграе за Милан.

„ Един от най-хубавите ни общи мигове бе, когато и двамата пристигнахме в Реал Мадрид. Моуриньо ми изпрати известие, в което ми споделяше, че съм един от най-големите експерти, с които в миналото е работил. Това беше благо от негова страна”, приключи Кака.

Бразилският плеймейкър публично постави завършек на футболната си кариера през декември 2017 година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР