Отстраняват опасните клони, надвиснали над паркинга срещу пловдивската прокуратура. Това

...
Отстраняват опасните клони, надвиснали над паркинга срещу пловдивската прокуратура. Това
Коментари Харесай

Отстраняват опасните клони, надвиснали над паркинга срещу пловдивската прокуратура

Отстраняват рисковите клони, надвиснали над паркинга против пловдивската прокуратура. Това се случва дни откакто огромен клон от 100- годишен чинар се стовари върху кола, паркирана на общинския паркинг на площад " Съединение ". За благополучие на паркинга не е имало хора и никой не е потърпевш, с изключение на един автомобил.
Прочетете още
Паркингът се намира тъкмо против постройката на прокуратурата, в края на ул. " Бетовен ". Изсъхналият клон падна от огромна височина и  огъна покрива на фолксвагена. Отчупените пръчки паднаха и върху прилежащи коли, само че без да им нанесат провали. 

" За страдание сходни произшествия не са необичайност на нашата улица. Дърветата са много остарели и макар, че са в относително положително положение, по тях има изсъхнали клони. Над въпросния паркинг на височина към 10 метра висят още няколко изсъхнали клона. " Паркове и градини " почистиха рисковите клони в Дондуковата градина, само че тук скоро не са минавали. Би трябвало да създадат оглед и да отстранят рисковите клони. Представете си, че изпод имаше някое дете, а и възрастен да беше. Клонът е доста пълен и пада от огромна височина. Може да го остави на място ", обявиха тогава хората, видели случая. Тогава притежателят на автомобила изчакваше осигурител за оглед и съобщи, че по всяка възможност ще заведе дело против Община Пловдив. 

Днес от Оперативна програма „ Градини и паркове ” са на място и отстраняват изсъхналите клони.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР